Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σιούντρη

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σιούντρη δραστηριοποιείται στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης για περισσότερο από 25 έτη. Η διεξαγωγή των μαθημάτων πραγματοποιείται είτε στις κεντρικές εγκαταστάσεις μας στην Ν.Σμύρνη είτε στην έδρα της εταιρείας σας κατόπιν συννενόησης.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, με πολυετή πείρα, αποτελείται είτε από πτυχιούχους καθηγητές που έχουν ως μητρική τους γλώσσα τη γλώσσα που διδάσκουν είτε από καθηγητές που έχουν πτυχίο της αντίστοιχης φιλολογίας.

Η πολύπλευρη αντίληψη που έχουμε για τη διδασκαλία, μεταμορφώνει το μάθημα σας σε ολοκληρωμένη μελέτη πολιτισμού και επικοινωνίας. Διδασκόμενες Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Ρωσικά , Αραβικά, Κινέζικα, Σουηδικά , Τουρκικά και Ελληνικά για ξένους .

Πρωτοπορία στην Ξενόγλωσση Εκπαίδευση

Για περισσότερα από 25 χρόνια το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σιούντρη παίρνει τη διδασκαλία στα σοβαρά. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα Ξένων Γλωσσών, συνδυάζοντας την υποδειγματική διδασκαλία με τη χρήση νέων τεχνολογιών και την επαφή με κουλτούρες από διάφορα μέρη του κόσμου. Τα Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά, Ρωσικά, Αραβικά, Σουηδικά, Τουρκικά και Ελληνικά για ξένους, απαρτίζουν την κύρια γκάμα των γλωσσών που διδάσκονται στο κέντρο μας.

Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας

Στην προσπάθεια μας να καλύψουμε τις ανάγκες των σπουδαστών για εξειδικευμένη γνώση, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σιούντρη έχει σχηματίσει ειδικά τμήματα σπουδών όπως:

* Business English, για όσους θέλουν να εξειδικευτούν στο διεθνή κώδικα επικοινωνίας του επιχειρηματικού κόσμου.
* Τμήματα Συνομιλιας Αγγλικών (Tea Time) και Γαλλικών (Le café des amis) για να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας, και να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες.
* Κατάλληλη προετοιμασία για εξετάσεις TOEFL και TOEIC
* Πλήρη προετοιμασία στα ειδικά μαθήματα των Ξένων Γλωσσών για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις
* Εταιρικά προγράμματα εκπαίδευσης στελεχών, σε όλες τις γλώσσες.

Ύστερα από 25 χρόνια όλοι εμείς στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σιούντρη, μιλάμε με αποτελέσματα, για να μιλούν οι σπουδαστές μας όλες τις γλώσσες αποτελεσματικά και ολοκληρωμένα!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΝΤΡΗΣ Εκτύπωση
Διευθυντής Σχολής

Διεύθυνση:
Βίαντος 16 (Έναντι ναού Αγ. Παρασκευής)
Νέα Σμύρνη
171 22
Τηλέφωνο: 2109358062 / 2109317517

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: