Ρούμπου Αναστασίου – Κέντρο Ξένων Γλωσσών στο Μαρούσι

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ρούμπου Αναστασίου / Μαρούσι

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ρούμπου Αναστασίου / Μαρούσι

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ρούμπου Αναστασίου λειτουργεί εδώ και 20 χρόνια διδάσκοντας με συνέπεια και σεβασμό στον μαθητή Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Κινέζικα και Πληροφορική.

Στόχος μας

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου διδασκαλία σε ένα άνετο και υπερσύγχρονο χώρο.  Η ατμόσφαιρα στο σχολείο μας είναι φιλική  αλλά η δουλειά μας σοβαρή.

Οι καθηγητές μας

Όλοι οι καθηγητές μας είναι έμπειροι και ειδικοί στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Έχουν ως μητρική γλώσσα την γλώσσα που διδάσκουν, είναι  κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων και έχουν παρακολουθήσει ειδικά παιδαγωγικά σεμινάρια.

Μέθοδοι Διδασκαλίας

Οι μέθοδοι διδασκαλίας που εφαρμόζουμε είναι ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο της εκμάθησης της ξένης γλώσσας. Δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές να ερευνήσουν, να δημιουργήσουν με εργαλείο τη γλώσσα που σπουδάζουν.

Ποσοστά Επιτυχίας

Τα ποσοστά επιτυχίας μας στις εξετάσεις γλωσσομάθειας, αγγίζουν το 100% και είναι το αποτέλεσμα της δυναμικής  προσπάθειας και της απεριόριστης φροντίδας μας προς το σπουδαστή.
Ελάτε λοιπόν σε μας να διεκδικήσετε τη θέση που σας αξίζει με τη γλώσσα που θα αξιοποιήσει καλύτερα τις ικανότητές σας.  Εσείς διαλέγετε τη γλώσσα και  εμείς σας εγγυόμαστε  την ολοκληρωμένη προετοιμασία που απαιτείται για μια επιτυχημένη καριέρα.

“Επιλέξτε πρόγραμμα η γλώσσα”

via Ρούμπου Αναστασίου – Κέντρο Ξένων Γλωσσών στο Μαρούσι.

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: