Σχολή μαγειρικής

Σχολή μαγειρικής Διάρκεια φοίτησης 2 έτη.

Η ειδικότητα του Chef δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι το πιο απαραίτητο και καλά αµειβόµενο επάγγελµα στο χώρο των Εστιατοριακών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων.σχολές μαγειρικής, μαθηματα μαγειρική

Για να καθιερωθεί κάποιος σήµερα σαν επαγγελµατίας Chef χρειάζονται προσπάθεια, εµπειρία, καλλιτεχνική φύση και προπάντων γνώσεις.

Το πρόγραµµα σπουδών του Τµήµατος Μαγειρικής Τέχνης CHEF D’ OEUVRE, καλύπτει κάθε απαίτηση της σύγχρονης Γαστρονοµίας και είναι διαµορφωµένο έτσι ώστε να δηµιουργεί σωστούς επαγγελµατίες chefs, ικανούς να αναλάβουν αµέσως υπεύθυνες θέσεις στον επαγγελµατικό χώρο.

σεμιναρια μαγειρικης - παιχνιδια με μαγειρικη

Τα Εργαστήρια της CHEF D’ OEUVRE διαθέτουν ολοκληρωµένο επαγγελµατικό εξοπλισµό, δίνοντας στους σπουδαστές την δυνατότητα να εκπαιδευθούν σε µοντέρνους τρόπους µαζικής παραγωγής εδεσµάτων, όµοιους µε εκείνους που θα συναντήσουν στην επαγγελµατική σταδιοδροµία τους.

Το µάθηµα της Γαστρονοµίας Ι & ΙΙ που είναι το βασικό και στα δύο έτη, περιλαµβάνει την Θεωρία Κουζίνας, το Συνταγολόγιο και τις Παρουσιάσεις Κατασκευών, ενώ παράλληλα µε τις Εργαστηριακές Εφαρµογές οι σπουδαστές µαθαίνουν να παρασκευάζουν σαν επαγγελματίες τα σπουδαιότερα δηµιουργήµατα της διεθνούς γαστρονοµίας αλλα και να δημιουργούν δικές τους συνταγές.

Σχολή μαγειρικής CHEF D’ OEUVRE

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: