Η κοινότητά σας – Libero

Στο Libero Club θα γνωρίσετε τους καλύτερους ειδικούς στα θέματα ανατροφής των παιδιών – άλλους μπαμπάδες και μαμάδες. Εντοπίστε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο για το δικό σας στάδιο και μοιραστείτε συμβουλές και εμπειρίες – όλοι ανυπομονούν να σας γνωρίσουν!

Προσπάθεια για μωρό
Ζήστε αυτό το ταξίδι με την υποστήριξη και την κατανόηση άλλων ατόμων που ξέρουν ακριβώς τι περνάτε. Στην ιστοσελίδα μας, όλοι μοιράζονται τις ίδιες ελπίδες και τα ίδια όνειρα, επομένως πρόκειται για μια ιδανική λύση για να μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας, να αναζητήσετε συμβουλές ή να λάβετε την ενθάρρυνση που χρειάζεστε. Ποιος ξέρει, μπορεί ένα από τα μέλη της ιστοσελίδας να έχει την κατάλληλη συμβουλή που αποδειχθεί πολύτιμη για εσάς!

στάδιο της εγκυμοσύνης
Συγχαρητήρια! Μοιραστείτε αυτήν την αξέχαστη περίοδο της ζωής σας με άλλα άτομα που βιώνουν την ίδια εντυπωσιακή μεταμόρφωση. Ενημερωθείτε σχετικά με το τι συμβαίνει στο σώμα και το μωρό σας, κάθε εβδομάδα που περνάει, μοιραστείτε με άλλους χρήστες έναν τρόπο αντιμετώπισης της πρωινής ναυτίας ή πανηγυρίστε την πρώτη κλωτσιά του μωρού σας με άλλες μέλλουσες μαμάδες (ή μπαμπάδες!).

στάδιο του μωρού σας
Το μωρό σας έφτασε επιτέλους – τώρα ξεκινά η πραγματική περιπέτεια! Η δραστήρια κοινότητά μας είναι γεμάτη από άτομα σαν κι εσάς, τα οποία ανακαλύπτουν το θαυμαστό, ποικίλο και απολαυστικό κόσμο των μωρών τους. Αν χρειάζεστε βοήθεια με το θηλασμό, αν έχετε κάποια συμβουλή που θέλετε να μοιραστείτε για καλύτερο ύπνο τα βράδια ή αν απλά θέλετε να μοιραστείτε τη νέα γκριμάτσα του μωρού σας με τον… υπόλοιπο κόσμο, βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος!

στάδιο του νηπίου
Ο μικρός εξερευνητής σας έχει πάρει φόρα – περπατά, μπουσουλάει, αναζητά, μαθαίνει και… λερώνει με απίστευτη ταχύτητα! Μοιραστείτε εδώ τις εμπειρίες σας και μάθετε πώς τα πηγαίνουν οι υπόλοιποι γονείς με τα δικά τους νήπια.

Γίνετε μέλος του Libero Club και αποκομίστε περισσότερα από την ιστοσελίδα

Θα έχετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε απόψεις και συμβουλές με τους άλλους γονείς στην κοινότητα, θα λαμβάνετε το μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο μας μέσω email, και θα έχετε δικαίωμα συμμετοχής σε αποκλειστικές προσφορές και διαγωνισμούς που απευθύνονται μόνο σε μέλη.

via Η κοινότητά σας – Libero.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: