Ρυτιδεκτομή (Facelift)

Ρυτιδεκτομή (Facelift)

Kάθε χρόνο, χιλιάδες άνδρες και γυναίκες στον κόσμο κάνουν Facelift (ρυτιδεκτομή ) και μένουν ικανοποιημένοι με τη νέα τους εμφάνιση. Είναι άτομα που επιθυμούν να φαίνονται και να αισθάνονται νέα και δραστήρια.Μολονότι το Facelift (ρυτιδεκτομή ) γίνεται συνήθως μετά την ηλικία των 40, ακόμη και νεότερα άτομα μπορούν να ωφεληθούν από τα ευεργετικά αποτελέσματά του.

Facelift πριν την επέμβαση | Facelift μετά την επέμβαση

Το Facelift (ρυτιδεκτομή ) βελτιώνει γενικά το περίγραμμα του προσώπου, τονώνει τους μύες, αφαιρεί το λίπος και το δέρμα που περισσεύει και τεντώνει τους ιστούς. Η κατασκευή του προσώπου, η κληρονομικότητα και η υφή του δέρματος παίζουν μεγάλο ρόλο για το πόσα χρόνια μπορούν να “αφαιρεθούν” με την επέμβαση αυτή και επηρεάζουν τη διάρκεια των καλών αποτελεσμάτων τους.

Η ΜΟΡΦΗ ιδρύθηκε το 1988 από τον πλαστικό χειρουργό κ. Σπύρο Ιωαννίδη.  Από τότε, προσφέρει στη  σύγχρονη γυναίκα και άνδρα αποτελεσματικές λύσεις για κάθε θέμα αισθητικής φύσεως από το πιο απλό, όπως π.χ. μια απλή περιποίηση δέρματος, μέχρι το πιο σύνθετο που βρίσκει τη λύση του από την αισθητική χειρουργική.
Επισκεφθείτε και την προσωπική ιστοσελίδα του Πλαστικού Χειρουργού, κ. Σπύρο Ιωαννίδη.

Μορφή Κέντρο Πλαστικής ΧειρουργικήςΑσθητικής Ιατρικής |

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: