Γιατί να επιλέξετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο;

Γιατί να επιλέξετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο;

Πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών ποδηλάτων  – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα ηλεκτρικά ποδήλατα

Electric Bike1. Χαμηλότερα Έξοδα

Τα έξοδα ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου πρέπει πραγματικά να συγκριθούν με εκείνα ενός μοτοποδηλάτου ή ενός αυτοκινήτου, όταν αντικαθισταται από το ηλεκτρικό ποδήλατο. Tα αυτοκίνητα κοστίζουν 0,10 – 0,50 εύρο ανά χιλιόμετρο, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί να εξοικονομήσει πολλά χρήματα.

Ηλεκτρικό Ποδήλατο
Μοτοσικλέτα 50cc
Αυτοκίνητο1.4 CC
Κατανάλωση ανά χλμ 0.01 KWh 0.03 L 0.07 L
Κόστος χρήσης ανά χλμ 0.0008761 € 0.045 € 0.105 €
Κόστος χρήσης ανά 100χλμ
0.08761 € 4.5 € 10.5 €

Εκτός αυτού, τα ηλεκτρικά ποδήλατα δεν έχουν τέλη κυκλοφορίας, έξοδα ασφάλισης οχήματος, έξοδα για πινακίδες και έξοδα για παρκάρισμα.

2. Αποφεύγετε την κίνηση

Το ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί να αντικαταστήσει το αυτοκίνητο σας για ένα μεγάλο μέρος των διαδρόμων σας. Ο κόσμος χρησιμοποιεί τα ηλεκτρικά ποδήλατά για να πηγαίνει στην δουλεία, στα μαγαζιά, στο ταχυδρομείο, στη τράπεζα, ή για να κάνει μια βόλτα στην πόλη ή για τις αγορές στη γειτονιά. Το ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί πραγματικά να κάνει τις περισσότερες από τις διαδρομές σας στην πόλη πολύ γρηγορότερα από το αυτοκίνητό σας.

3. Γεια Σου Βενζινάδικο! Γεια Σου parking!Ξεχάστε τους κύκλους στην γειτονία για να βρείτε parking. Με το ηλεκτρικό ποδήλατο προφανώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Οπουδήποτε, οποτεδήποτε για όσο θέλετε, και φυσικά χωρίς κόστος. Μπορείτε να φορτίσετε την μπαταρία του ποδηλάτου σας στο σπίτι ή οπουδήποτε έχει ρεύμα, γι’αυτο ξεχάστε και τα βενζινάδικα!

4. Καθαρό, Πράσινο & Eco

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα μπορούν να ταξινομηθούν ως οχήματα μηδέν-εκπομπών, δεδομένου ότι δεν εκπέμπουν κανένα υποπροϊόν καύσης (κανένα καυσαέριο στο σημείο της χρήσης). Είναι αθόρυβα, φιλικά προς το περιβάλλον, έχουν μηδενική περιβαλλοντική επίδραση σε σύγκριση με τα συμβατικά αυτοκίνητα, και είναι γενικά περιβαλλοντικά επιθυμητά σε ένα αστικό περιβάλλον. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα καταναλώνουν ενέργεια αλλά το ποσό ενέργειας χρησιμοποιούμενο είναι πολύ μικρό όταν συγκριθεί με ένα μοτοποδήλατο, μια μοτοσικλέτα ή ένα αυτοκίνητο. Όσον αφορά στην ενεργειακή χρήση, τα ηλεκτρικά ποδήλατα καταναλώνουν το καύσιμα σε ένα ποσοστό 100 έως 150 Watt της ηλεκτρικής ενέργειας, έναντι σε 15.000 Watt για ένα αυτοκίνητο (κατά γενική ομολογία που ταξιδεύει γρηγορότερα, έξω από την πόλη). Από την άποψη της ανάλογης κατανάλωσης καυσίμων, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο επιτυγχάνει περίπου 120 – 500 km/liter. Κανένα άλλο διαθέσιμο όχημα στο εμπόριο δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτούς τους αριθμούς. Εάν είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε στην καθημερινότητα σας, σκεφτείτε πως μια ηλεκτρική λάμπα φωτός 100 Watt για ένα βράδυ χρησιμοποιεί αρκετή ενέργεια για να ωθήσει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο για 40 με 80χλμ.

5. Προσωπική ικανότητα

Όπως ένα συμβατικό ποδήλατο, το ηλεκτρικό ποδήλατο θα σας κρατήσει επίσης σε φόρμα. Επειδή η οδήγηση ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου είναι πολύ πιό ευχάριστη στη λοφώδη περιοχή, στους ισχυρούς άνεμους, ή κατά τη μεταφορά των βαριών φορτίων, οι ποδηλάτες τείνουν να τα χρησιμοποιούν καλύτερα και συχνότερα. Το μοτέρ παρέχει μέχρι τη μισή προσπάθεια, αλλά η κανονικότερη χρήση σημαίνει περισσότερη άσκηση για τον αναβάτη. Οι αριθμοί επιβεβαιώνουν την εμπειρία μας ότι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο χρησιμοποιείται τουλάχιστον δύο φορές συχνότερα από ένα συμβατικό ποδήλατο.

Γιατί να επιλέξετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο;.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: