Α new Garden Concept!

Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας ‘Επί Γης’in & out βρίσκονται επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στο 17 χιλιόμετρο στην περιοχή της Παλλήνης. Εκεί φιλοξενούνται  αποθηκευτικοί χώροι 12.000 τ. μέτρων, πρότυπη έκθεση προϊόντων 2000τ. μέτρων οπου εκεί θα βρείτε πολλές και υπέροχες ιδέες και οικολογικά προιόντα για τον κήπο σας.

Το όραμα και ο ενθουσιασμός των ανθρώπων της για εκπληκτικές δημιουργίες αίθριων χώρων παραμένει το ίδιο, ενώ εντείνονται διαρκώς οι προσπάθειες για την αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών της ανά την Ελλάδα.

Η ποιότητα, o ανελλιπής εφοδιασμός, ο πρωτοποριακός σχεδιασμός των προϊόντων της, η άμεση εξυπηρέτηση, οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καθώς επίσης η πολύτιμη εμπειρία των ανθρώπων της στον χώρο των προϊόντων και κατασκευών κήπου διασφαλίζουν την επιτυχημένη παρουσία της εταιρίας ‘Επί Γης’ in & out στην ελληνική αγορά όλα αυτά τα χρόνια.

Εξαιτίας του μεγάλου όγκου πωλήσεων της σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, η εταιρία διατηρεί πολυετείς εξαιρετικές συνεργασίες με γνωστούς οίκους της Ευρωπαϊκής ένωσης και του εξωτερικού, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη εισαγωγική δραστηριότητα της σε ποιοτικά είδη κήπου που συνδυάζουν δημοφιλή σχεδιασμό αλλά και την πιο ελκυστική τιμή στην αγορά.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: