Αισθητική Χειρουργική Χωρίς Νυστέρι

Πολλοί από εμάς δεν μπορούν (κυρίως για λόγους υγείας) ή δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε μία επέμβαση αισθητικής χειρουργικής .

Ένας σύγχρονος πλαστικός χειρουργος, μπορεί, σ΄αυτές τις περιπτώσεις , να βελτιώσει  τις ατέλειες χωρίς να χρησιμοποιήσουν νυστέρι.

Τα λέιζερ στα χέρια πεπειραμένου πλαστικού χειρουργού αποτελούν την ιδεώδη λύση για πρόσωπα με μικρή έως μέτρια χαλάρωση και δέρματα που παρουσιάζουν λεπτές κάθετες ρυτίδες όπως αυτές γύρω από τα χείλη και τα μάτια και γεροντικές κηλίδες. Οι επεμβάσεις με λέιζερ πραγματοποιούνται πάντα με τοπική αναισθησία σε οργανωμένα ιατρικά κέντρα, κλινικές ή νοσοκομεία. Διαρκούν γύρω στα 30 λεπτά της ώρας και οι ασθενείς επιστρέφουν σπίτι τους σε λίγη ώρα.

Με το πέρασμα του λέιζερ στο πρόσωπο, η πάνω στοιβάδα του δέρματος κυριολεκτικά εξαχνούται. Το νέο δέρμα που αποκαλύπτεται παραμένει ροδαλό για αρκετές ημέρες, ενώ χρειάζεται σχολαστική φροντίδα στο σπίτι για περίπου 10 ημέρες μετά την επέμβαση. Τα αποτελέσματα τα οποία διαρκούν πολλά χρόνια, ιδίως εάν ακολουθεί συντήρηση με αποφλοιωτικές θεραπείες και ενυδατώσεις , είναι εντυπωσιακά.

Πιο νεανική, ανάλαφρη όψη μπορούν να επιτύχουν και οι – εγκεκριμένες από την ευρωπαϊκή ένωση – ενέσιμες θεραπείες (μυοχαλαρωτικές+γεμιστικές) που απαλύνουν τις ρυτίδες έκφρασης. Σ΄αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται αναισθησία . Το αποτέλεσμα είναι ορατό αμέσως.  Με τα νέα εξελιγμένα σκευάσματα που έχει στη διάθεση του σήμερα ο πλαστικός χειρουργός δεν χρειάζεται τέστ αλλεργίας, κάτι που ήταν απαραίτητο στο παρελθόν. Προϋπόθεση βέβαια είναι να μήν εκτελούνται από ανειδίκευτα  άτομα γιατί δεν είναι δυνατόν να ελεχθεί τόσο το «υλικό» που χρησιμοποιούν όσο και ο «τρόπος» με τον οποίο πραγματοποιούν την εμφύτευση.

Η Φωτοανάπλαση είναι μία άλλη αποτελεσματική θεραπεία προσώπου που είναι χρήσιμη σε άτομα που θέλουν μεν να βελτιώσουν τις ρυτίδες και τις κηλίδες του δέρματος τους, αλλά, παράλληλα, οι ασχολίες τους δεν τους επιτρέπουν να παραμείνουν στο σπίτι για ανάρρωση . Έτσι, μολονότι τα αποτελέσματα της δεν μπορούν να αντικαταστήσουν αυτά του λέιζερ, ή του face-lift, μπορούν ωστόσο, να βελτιώσουν σημαντικά την εμφάνιση του δέρματος και να μας δώσουν μια πιο νεανική εμφάνιση.

Οι ραδιοσυχνότητες, που εναποθέτουν ενέργεια στο δέρμα, είναι μια ακόμη μέθοδος για ουσιαστική αντιμετώπιση της δερματικής χαλάρωσης χωρίς την χρήση νυστεριού.

Καλά αποτελέσματα και ταυτόχρονα πρόληψη κατά της φωτογήρανσης έχουν και οι αποφλοιωτικές θεραπείες ( peeling) διαφόρων διαβαθμίσεων , ανάλογα με την περιεκτικότητα του αποφλοιωτικού αγωγού που χρησιμοποιεί ο πλαστικός χειρουργός.

Τέλος οι μικροαποφλοιώσεις που πραγματοποιούνται κάθε 20 περίπου ημέρες και συνοδεύονται από κατάλληλη αγωγή στο σπίτι με ελεγχόμενα φαρμακοκαλλυντικά απομακρύνουντα νεκρά κύτταρα του δέρματος, το ανανεώνουν συνεχώς με αποτέλεσμα ένα πιο λαμπερό υγιές, καθαρό νεανικό δέρμα.

Για το σώμα, η ενέσιμη θεραπεία lipolysis, αποτελεί μια εναλλακτική λύση στη χειρουργική λιποαναρρόφηση, επιτυγχάνοντας, σταδιακά, μόνιμο αποτέλεσμα στα «ψωμάκια».

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: