Καθαρά χαλιά από τα ταπητοκαθαριστήρια Tanis Clean

Τα καθαριστήρια χαλιών Ισιδώρου Τανή με 20ετή πείρα στο χώρο του χαλιού και με σύμμαχο πάντα το μεράκι που ο ίδιος έχει για τα χαλιά, προσφέρουν υπηρεσίες καθαρισμού χαλιών υψηλών προδιαγραφών στον wet & bio-καθάρισμα χαλιών και όχι μόνο.

Τα τελευταία χρόνια οι υπηρεσίες μας έχουν επεκταθεί στον χώρο του bio-καθαρισμού σαλονιών, στρωμάτων και επαγγελματικών χώρων, προσφέροντας στον πελάτη μας ένα σύνολο υπηρεσιών απαραίτητες για ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι, στο γραφείο κ.α.

Το εκπαιδευμένο προσωπικό καθώς επίσης και ο Μηχανολογικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο ταπητοκαθαριστήριο μας μπορούν να εγγυηθούν το ιδανικό αποτέλεσμα στον καθαρισμό και την συντήρηση των χαλιών σας.

Ακολουθώντας και πολλές φορές προλαμβάνοντας τα γεγονότα έχουμε πιστοποίηση την επιμόρφωσή μας από κρατικούς φορείς με αποτέλεσμα  τον εμπλουτισμό των γνώσεων μας στην επεξεργασία χαλιών.

Κατά συνέπεια λοιπόν οι προσδοκίες της εταιρείας μας  είναι οι απαιτήσεις σας

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: