Τι ακριβώς είναι τα φωτοβολταϊκά συστήματα;

Πρόκειται για ένα σύστημα εκμετάλλευσης της ανανεώσιμης πηγής ενέργειας του ήλιου, το οποίο συλλέγει την ηλιακή ακτινοβολία και τη μετατρέπει σε ηλεκτρική ενέργεια.

Η ενέργεια που μπορεί να παραχθεί από τα φωτοβολταϊκά συστήματα είναι ικανή να καλύψει όλες ή ένα μέρος από τις ανάγκες του σπιτιού σας, ενώ σε περίπτωση πλεονάσματος μπορεί να σας εξασφαλίσει ένα επιπρόσθετο εισόδημα πουλώντας το πλεονάζον ηλεκτρικό ρεύμα στη ΔΕΗ. Η απόσβεση της επένδυσης για την εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος είναι εξασφαλισμένη, ενώ η λειτουργία του είναι αθόρυβη, αξιόπιστη και απαιτεί ελάχιστο κόστος συντήρησης.

Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα της Leroy Merlin διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εξειδίκευση, ώστε να διεκπεραιώνει γρήγορα και με εγγυημένα αποτελέσματα το κάθε στάδιο της εγκατάστασης, από την αρχική μελέτη και το σχεδιασμό έως την αδειοδότηση, κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση της εγκατάστασης.

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: