Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών

Όπως σιγά σιγά η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει, έτσι με το ίδιο τρόπο έρχεται και σιγά σιγά η ώρα για εμάς να μαζέψουμε τα χαλιά του σπιτιού μας και να τα αποθηκεύσουμε.
Σε γενικότερες γραμμές για την φύλαξή τους καλό θα ήτανε να να φροντίσετε να τυλίξετε το χαλί με ένα υλικό που αναπνέει και να το αφήσετε να αεριστεί για αρκετές ώρες προτού το μαζέψετε και προτού αποφασίσετε να το ξαναστρώσετε. Επίσης ένα αποτελεσματικό σκοροκτώνο είναι απαραίτητο καθόλη τη διάρκεια της φύλαξης τους.
Όσο αναφορά το καθάρισμα χαλιών για την μέση νοικοκυρά αυτός αποτελεί μια ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση διότι απαιτείται σημαντική καταβολή ενέργειας και χρόνου από μέρους σας… Και το χειρότερο όλων είναι ότι και πάλι ολόκληρη η προσπάθεια σας αυτή μπορεί να μην είναι αρκετή για τον σωστό καθαρισμό τους.
Για το λόγο αυτό εμπιστευτείτε τον καθαρισμό και φύλαξη χαλιών σε ένα εξειδικευμένο ταπητοκαθαριστήριο, διασφαλίζοντας έτσι την καθαριότητα των χαλιών σας, την υγεία της οικογένειας σας αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: