Η συμβολή των χαλιών στον χώρο εργασίας σας.

Είναι γεγονός ότι στις μέρες μας οι περισσότεροι επιχειρηματίες επιλέγουν να “ντύσουν” σχεδόν κάθε τετραγωνικό μέτρο των επιχειρήσεών τους με χαλιά. Οι περισσότεροι από αυτούς συνειδητοποιούν τα οφέλη που έχουν τα χαλιά για αυτούς με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αναφορά τη συντήρηση τους.  Άλλοι όμως θεωρούν τον επαγγελματικό καθαρισμό χαλιών ένα περιττό έξοδο και δεν δίνουν σε αυτόν την απαραίτητη σημασία.

Λοιπόν είναι σημαντικό να έχουμε τα χαλιά της επιχείρησης μας καθαρά διότι αυτά διατηρούν τον χώρο της επιχείρησης ζεστό κατά τη διάρκεια του χειμώνα βοηθώντας τους επιχειρηματίες να εξοικονομήσουν χρήματα που σε άλλη περίπτωση θα χρησιμοποιούνταν σε άλλες πηγές θέρμανσης (όπως ηλεκτρικό ρεύμα ή πετρέλαιο). Επίσης βοηθούν στην διατήρηση της ηρεμίας στον χώρο της επιχείρησης απορροφώντας το μεγαλύτερο μέρος των θορύβων που προκαλούνται μέσα σε αυτόν. Τέλος, απορροφούν ένα μεγάλο μέρος της σκόνης και των ρύπων που κυκλοφορούν στην ατμόσφαιρα βοηθώντας έτσι στην ευρύτερη καθαριότητα του δημιουργώντας έτσι ένα πιο καθαρό και πιο ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Για τον λόγο αυτό εμπιστευτείτε τον καθαρισμό των μοκετών και των χαλιών σας στα ταπητοκαθαριστήρια Ισιδώρου Τανή με 20ετή πείρα στο χώρο του χαλιού και σας εγγυόμαστε την άψογη καθαριότητα και υγειηνή των χαλιών σας.

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: