Τι είναι η Μεταμόσχευση Μαλλιών;

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών Hair Transplantation είναι μια απλή διαδικασία διάρκειας 2 έως 4 ωρών, που στοχεύει στην λήψη υγιών τριχοθυλακίων από την περιοχή σταθερής τριχοφυΐας (Πίσω ή Δότρια περιοχή ) και στην σωστή τοποθέτηση τους στην Δέκτρια αραιωμένη περιοχή της κεφαλής (Κροταφική ή Μετωπιαία ή Βρεγματική ζώνη).

Η μικρομεταμόσχευση μαλλιών εφαρμόζεται συνήθως στις μορφές όπου η τριχόπτωση είναι ανδρογενετικού τύπου όπου η επαναφορά νέας φυσικής τριχοφυΐας είναι εφικτή μόνο με τη μικρομεταμόσχευση τριχοθυλακίων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία αφορά σ’ ένα μεγάλο ποσοστό των ανδρών περίπου το 50-60% και το 20-30% των γυναικών.

Η μεταμόσχευση στην κλινική μαλλιών Ηealthy Hair Clinics πραγματοποιείται τις περισσότερες φορές σε μία συνεδρία και σε κάποιες περιπτώσεις μεγάλης αραίωσης σε δύο, καταργώντας τις πολλές επισκέψεις, τη ταλαιπωρία και το φτωχό αποτέλεσμα και το τελικό υψηλό κόστος που χαρακτήριζαν παλαιότερες μεθόδους. Όλη διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη. Γίνεται με τοπική αναισθησία και επιτελείται μόνο από Ειδικούς Δερματολόγους και Πλαστικούς Χειρουργούς. Δεν έχει καμία παρενέργεια και δεν χρειάζεται νοσηλεία.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: