Προβολή «Samurai Fiction» και εργαστήρι: πως να κατασκευάζετε γερανούς Origami

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

samurai-fictionΤο Σάββατο 16/04/2011 θα διοργανωθεί εκδήλωση στο Kέντρο Ιαπωνικών Σπουδών Οικονομάκου (Δευκαλίωνος 54, Κάτω Πατήσια) με θέμα την Ιαπωνία. Αποτελεί την δεύτερη προσπάθεια του Κέντρου να μεταδώσει το Ιαπωνικό πνεύμα και την διαφορετική αυτή κουλτούρα στην Ελλάδα παρουσιάζοντας αυτή την φορά μια ιαπωνική ταινία που σημάδεψε τον παγκόσμιο κινηματογράφο.

• 4:30 – 6:20 «Samurai Fiction» στα ιαπωνικά με Αγγλικούς υπότιτλους. Μια από τις πλέον κλασσικές και αγαπημένες ταινίες του ιαπωνικού κινηματογράφου, η οποία έχει κατακτήσει πολλούς θεατές παγκοσμίως.

• Μετά την προβολή θα ακολουθήσει επίδειξη ενός μικρού ντοκιμαντέρ γύρω από την ζωή στην Ιαπωνία μαζί με συζήτηση ανάμεσα στους παραβρισκόμενους και τους καθηγητές του Κέντρου για θέματα της Ιαπωνίας.

origami-iaponia Στη συνέχεια θα ακολουθήσει εργαστήρι όπου θα μπορείτε να μάθετε πως να κατασκευάζετε γερανούς Origami. Τα Κέντρα μας σε μία προσπάθεια συμπαράστασης στις πρόσφατες καταστροφές στην Ιαπωνική χώρα, θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει 1000 γερανούς origami παίρνοντας μέρος στην προσπάθεια του ιδρύματος Bezos Family Foundation να συγκεντρώσει 100.000 γερανούς προκειμένου να σταλλούν 200.000 δολάρια για την ανοικοδόμηση κατεστραμένων πόλεων.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται να είστε μέλος του Κέντρου για να παραυρεθείτε.

ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ & ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: