Χρήσιμες συμβουλές για να διατηρήσετε τα χαλιά σας καθαρά.

Τα χαλιά είναι ένα πολύ σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο κάθε νοικοκυριού καθώς είναι ικανό να αλλάξει και να αναδιαμορφώσει εντελώς την εμφάνιση ενός σπιτιού. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, τα χαλιά είναι επίσης σημαντικά διότι σας βοηθούν να διατηρήσετε το σπίτι σας ζεστό κατά την διάρκεια των χειμερινών μηνών.

Ο καθαρισμός χαλιών είναι μία πολύ σημαντική υπόθεση για κάθε νοικοκυρά παρόλαυτα έχει την τάση να παραμελείται συχνά και να λαμβάνεται υπόψη μόνο όταν τα χαλιά είναι εμφανώς βρώμικα. Παρακάτω θα δείτε μερικές συμβουλές για να διατηρήσετε τα χαλιά σας καθαρά για όσο το δυνατόν περισσότερο.

1.Καθαρίστε τα χαλιά σας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα χρησιμοποιώντας ηλεκτρική σκούπα. Με αυτόν τον τρόπο θα αποτρέψετε την σκόνη και την βρωμιά να ριζώσουν στα χαλιά σας.

2.Φροντίστε να αερίζετε τακτικά τα χαλιά σας .Ο καλός εξαερισμός του χώρου όπου βρίσκονται τα χαλιά είναι πολύ σημαντικός για την διατήρηση της καθαριότητας των χαλιών σας

3.Χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα πριν το πέρασμα με την ηλεκτρική σκούπα για να απαλλαγείτε από κάθε δυσάρεστη μυρωδιά.

4.Καθαρίστε τακτικά το μέρος του πατώματος το οποίο βρίσκεται κάτω από το χαλί.

5.Τοποθετήστε πατάκια στην είσοδο κάθε δωματίου του σπιτιού σας, έτσι θα αποφύγετε την μεταφορά της βρωμιάς στα χαλιά σας.

Οι παραπάνω συμβουλές είναι μεν χρήσιμες αλλά δεν μπορούν να καθαρίσουν σε βάθος τα χαλιά σας. Για τον βαθύ καθαρισμό των χαλιών σας εμπιστευτείτε τα στα καθαριστήρια χαλιών Ισιδώρου Τανή με 20ετή πείρα στο χώρο όπου ο καθαρισμός χαλιών γίνεται από πεπειραμένους επαγγελματίες και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: