Προστατέψτε τα χαλιά σας από τους πεισματάρηδες λεκέδες με την αδιαβροχοποίηση χαλιών.

Για κάθε νοικοκυρά είναι  χαρά να έχει τα χαλιά της πάντα καθαρά, φωτεινά και χωρίς ίχνος από λεκέδες ή άλλες ακαθαρσίες σαν την πρώτη μέρα που τα παρέλαβε από το ταπητοκαθαριστήριo μας.

Θα ήτανε ιδανική περίπτωση να μην λερωθούν τα χαλιά μας αλλά να που δεν συμβαίνει πάντα έτσι. Μπορεί να χυθεί ο καφές, το κρασί ή ο χυμός του παιδιού, και εδώ ξεκινάνε τα προβλήματα. Το χαλί λερώνεται και θέ

λει ξανά καθαρισμό.

Τα ταπητοκαθαριστήρια Tanis clean έρχονται να βοηθήσουν σε αυτό λέγοντας  τέρμα στους σταθεροποιημένους λεκέδες με την νέα εξελιγμένη μέθοδο για την αδιαβροχοποίηση χαλιών την μέθοδο Advanced TC carpert protector®.

Η μέθοδος αυτή δημιουργεί μία λεπτή αόρατη ασπίδα γύρω από κάθε ίνα προστατεύοντας τα χαλιά σας από λεκέδες όπως κρασί, καφέ, αίμα, ούρα σκύλων κ.λ.π. με αποτέλεσμα ο καθαρισμός χαλιών να γίνεται παιχνιδάκι.  Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για την αδιαβροχοποίηση χαλιών  δεν περιέχουν CFC, είναι επομένως μη τοξικά, και δεν είναι επιβλαβές για την οικογένειά σας ή το περιβάλλον.

Σας προτείνουμε την αδιαβροχοποίηση των χαλιών σας μετά από κάθε πλύσιμο διότι έτσι αυξάνεται  η διάρκεια ζωή τους αφού ο ρίπος μένει πάντοτε στην επιφάνεια του χαλιού.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: