Συμβουλές για να φυτέψετε και να περιποιηθείτε τις τριανταφυλλιές σας.

Η τριανταφυλλιά είναι ένα ανθεκτικό φυτό που συντηρείται εύκολα και αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για την φυσική διακόσμηση του κήπου σας. Είναι οικονομική σύμφωνα με τη διάρκεια ζωής της και την ανθίζει πολλές φορές τον χρόνο. Ο καθένας μας μπορεί να φυτέψει τριανταφυλλιές αρκεί να επιλέξει την κατάλληλη ποικιλία που ταιριάζει στο χώρο του.

Επιλέξτε μέρος ηλιόλουστο για φυτέψετε την τριανταφυλλιά σας. Οι τριανταφυλλιές ταιριάζουν σε κάθε τύπο εδάφους. Πολλές τριανταφυλλιές ευωδιάζουν για το λόγο αυτό εκμεταλλευθείτε την κατεύθυνση του ανέμου για να εξαπλωθεί το άρωμα σε όλο τον κήπο.

Τα εργαλεία που θα χρειαστείτε είναι: ένα φτυάρι, ένα κλαδευτήρι, ένα σκαλιστήρι ή τσαπί και γάντια.

Η περίοδος φύτευσης των τριανταφυλλιών διαρκεί από τις αρχές Οκτωβρίου έως και τα τέλη  Μάιου. Σε γενικές γραμμές οι τριανταφυλλιές δεν είναι απαιτητικά φυτά με ελάχιστη περιποίηση από εσάς διατηρούνται για όλο τον χρόνο.

Για οδηγίες βήμα προς βήμα διαβάστε τον πλήρη οδηγό για το πώς να φυτεύσετε και να συντηρήσετε τριανταφυλλιές στο site της Leroy Merlin .

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: