Διατηρείστε καθαρή την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας διατηρώντας καθαρά τα χαλιά σας.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η καθαριότητα του σπιτιού μας για την δική μας υγεία αλλά και για την υγεία της οικογένειάς μας. Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει την καθαριότητα και την υγειηνή του σπιτιού μας είναι η ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε μέσα σε αυτό. Ο κακός εξαερισμός του χώρου σε συνδυασμό με δραστηριότητες όπως το κάπνισμα μπορούν να μειώσουν σημαντικά την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε. Επίσης καθώς μπαινοβγαίνουμε στο σπίτι μας αναπόφευκτα μεταφέρουμε στα χαλιά μας πολλές χιλιάδες μικρόβια τα οποία είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που επιβαρύνουν τον αέρα του σπιτιού μας. Για λόγους όπως και αυτούς θα πρέπει να αερίζουμε συχνά το χώρο στον οποίο μένουμε και να καθαρίζουμε τα χαλιά μας τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα με την ηλεκτρική σκούπα. Πολλές φορές όμως αυτό δεν είναι αρκετό για να απομακρύνει όλους τους βλαβερούς μικροοργανισμούς από τα χαλιά σας για τον λόγο αυτό εμπιστευτείτε τον καθαρισμό των χαλιών σας σε  εξειδικευμένα ταπητοκαθαριστήρια.

Τα καθαριστήρια χαλιών Ισιδώρου Τανή με 20ετή πείρα στο χώρο του χαλιού όπου ο καθαρισμός χαλιών είναι πάντοτε υψηλών προδιαγραφών και με σύμμαχο πάντα το μεράκι που ο ίδιος έχει για τα χαλιά εγγυώνται απόλυτη καθαριότητα και φρεσκάδα στα χαλιά σας.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: