Νέες τεχνολογίες στην μεταμόσχευση μαλλιών.

H Nέα Τεχνολογία και η Βιοτεχνολογία είναι δύο τομείς όπου η εξειδικευμένη κλινική μαλλιών Healthy Hair Clinic έχουνστρατηγικά στοχεύσει με την ίδρυση εξειδικευμένου τμήματος R & D.

Στόχος του Τμήματος είναι η ανάπτυξη υψηλού επιπέδου έρευνας εναρμονισμένης με τις διεθνείς εξελίξεις και η εκπαίδευση επιστημόνων, ικανών να ερευνούν θέματα αιχμής στον τομέα της Kοσμητικής Ιατρικής και της βιοτεχνολογίας με τη χρήση σύγχρονων τεχνικών και να αναπτύσσουν εφαρμογές βασισμένες σε βιοτεχνολογικά εργαλεία.

O όρος βιοτεχνολογία χρησιμοποιείται ως ένα όνομα για τη γενική μοριακή βιολογική έρευνα.

Τα τελευταία χρόνια, η βιοτεχνολογία έχει βιώσει μια δραματική εξέλιξη, τόσο λόγω της τεράστιας γνώσης μας για τη δομή του DNA σε ανθρώπους και άλλα θηλαστικά καθώς επίσης και τα φυτά, ψάρια, ασπόνδυλα και μικροοργανισμούς. Σήμερα, έχουμε τα εργαλεία πληροφορικής που αποθηκεύουν και να αναλύουν τεράστιες ποσότητες βιολογικών δεδομένων και αποτελούν ανεκτίμητα εργαλεία για την βιοτεχνολογική έρευνα.

Στα πλαίσια αυτής της έρευνας τα Healthy Hair Clinic παρουσιάζουν τις πλέον αξιόπιστες αλλά και αποτελεσματικές υπηρεσίες κοσμητικής Ιατρικής παγκοσμίως .

Το πλέον εξελιγμένο βιοτεχνολογικό σύστημα αντιμετώπισης της τριχόπτωσης και τόνωσης των αδύναμων μαλλιών με βάση τα βλαστοκύτταρα & τα Growth Factors προσφέρoντας κλινικά αποδεδειγμένη θεραπεία για τη τριχόπτωση σε άνδρες και γυναίκες, μέσω μιας σειράς απλών και ασφαλών 50λεπτων επισκέψεων, καταργώντας την καθημερινή χρήση φαρμακευτικών σκευασμάτων για την αντιμετώπιση  της τριχόπτωσης.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: