Νέες Πέργκολες Kit για οικονομία και ευκολία στην κατασκευή

Η πέργκολα είναι μια κατασκευή η οποία εντυπωσιάζει με την λειτουργικότητά της αλλά και εκπλήσσει ευχάριστα με τα ωραία σχέδιά της. Ανάλογα με το γούστο και τις ανάγκες σας μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο κατασκευής τον τρόπο κάλυψης καθώς και να την ταιριάξετε με καφασωτά ή άλλα διαχωριστικά που σας εξυπηρετούν για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Τα ξύλα που χρησιμοποιούνται σε όλες τις κατασκευές εξωτερικού χώρου από την εταιρία ‘Επί Γης’,  η οποία ειδικεύεται σε οικολογικά προϊόντα για τον κήπο,  είναι εμποτισμένα με οικολογικά συστατικά ανήκουν σε φυτείες ορθής διαχείρισης των Σκανδιναβικών δασών και πληρούν τις αυστηρές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Οι κολώνες στήριξης, οι δοκοί, οι τάβλες που χρησιμοποιούνται καθώς κατασκευάζονται οι πέργκολες επιλέγονται αυστηρά κατά την διαδικασία επεξεργασίας και παραγωγής ώστε να μην στρεβλώνουν ή σκίζουν επικίνδυνα με την έκθεσή τους στις εξωτερικές αντίξοες συνθήκες.
Οι γαλβανισμένες μεταλλικές βάσεις στήριξης που χρησιμοποιούνται μπορεί να τοποθετηθούν σε μπετόν, χώμα ή πλακάκια ώστε να τοποθετηθούν οι κολώνες με απόλυτη ασφάλεια όσα χρόνια και αν περάσουν.

Όσο για τα είδη κάλυψης της πέργκολας είναι αρκετά για να διαλέξετε. Μεταξύ αυτής με ρολά μπαμπού, με τεντόπανο, με ξύλινα στόρια, με τάβλες, δικτυωτά ή με πολυκαρβονικά φύλλα προστασίας από την βροχή, ή να διαλέξετε συνδυασμό μεταξύ αυτών.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: