ΜΑΛΤΑ – 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ 301 €

Εκδρομή στην Μάλτα – Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή

Εκδρομή στην Μάλτα - Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή

ΗΜΕΡΑ 1η
Συγκέντρωση το πρωί και πτήση στη ΜΑΛΤΑ. Άφιξη και ξενάγηση στην ΒΑΛΕΤΤΑ, όπου θα δούμε τους κήπους Μπαράκκα και θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα του φημισμένου Μεγάλου Λιμανιού, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Ιωάννη, το αριστούργημα του Καραβάτζιο: «Ο αποκεφαλισμός του Αγίου Ιωάννη» και το ανάκτορο των Κυβερνητών. Θα παρακολουθήσουμε την 7000 χρόνων ιστορία της Μάλτας στο οπτικοακουστικό show “Malta Experience ”. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και υπόλοιπο ελεύθερο.
ΗΜΕΡΑ 2η
Μετά το πρόγευμα θα επισκεφθούμε την ΜΟΣΤΑ όπου θα δούμε τον Ναό της κοιμήσεως Θεοτόκου με τον τρίτο μεγαλύτερο τρούλο στην Ευρώπη. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την παλιά πρωτεύουσα “ΜΕΔΙΝΑ” γνωστή ως “Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΠΟΛΗ” ή “ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ”. Θα συνεχίσουμε με το “ΡΑΜΠΑΤ” και την σπηλιά όπου έζησε ο Απόστολος Παύλος. Επίσκεψη στο μεγαλύτερο εργοστάσιο Φυσητού γυαλιού “MDINA GLASS” και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ διασκεδάστε στο καζίνο και τα κλαμπ του STJULIAN.

ΗΜΕΡΑ 3η
Ολοήμερη προαιρετική εκδρομή στο δεύτερο σε έκταση νησί, ΓΚΟΖΟ. Θα δούμε την Ακρόπολη, τον Καθεδρικό Ναό, την πρωτεύουσα Βικτόρια, τους μεγαλιθικούς ναούς Γκαντίγια (3.500 π.χ.) και την σπηλιά της ΚΑΛΥΨΩΣ. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια στα μαγαζιά της Βικτόρια και θα τελειώσουμε με το γραφικό ψαροχώρι Σλέντι.

ΗΜΕΡΑ 4ηη
Ελεύθερη για ψώνια και περιπλάνηση στα σοκάκια του νησιού με τα πανέμορφα σπίτια τους, χτισμένα από πορόλιθο. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο. Πτήση για Αθήνα.

Εκδρομές στην Πράγα και Μάλτα από Multitravel

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: