Πως να εφαρμόσετε με τεχνοτροπία χρώμα πάνω σε διακοσμητικό σοβά.

Τα χρώματα τεχνοτροπίας τοποθετούνται στο εσωτερικό του σπιτιού. Τα ανάγλυφα του τοίχου διαφέρουν ανάλογα με τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Προετοιμάστε τον τοίχο σας.
Προστατεύστε το δάπεδο του χώρου όπου θα εργαστείτε. Για προφύλαξη, σκεπάστε τις πρίζες τους διακόπτες, τα σοβατεπί τις πόρτες, κτλ με χαρτί προστασίας ή εφημερίδες.
Βεβαιωθείτε ότι οι τοίχοι είναι σε καλή κατάσταση, καθαροί και ανθεκτικοί. Ελέγξτε ότι το υλικό που θα χρησιμοποιήσετε για την επένδυση εφαρμόζει καλά στον τοίχο.

Αφαιρέστε όλα τα σαθρά κομμάτια. Εφαρμόστε στόκο για να γεμίσουν τα κενά Αν οι τοίχοι είναι παλιοί, χρησιμοποιήστε ένα σκληρυντικό.
Εφαρμόστε με ρολό μια στρώση υπόστρωμα έτσι ώστε να έχετε μια επιφάνεια έτοιμη προς απορρόφηση για ομοιόμορφη εφαρμογή.

Ανάλογα με την σύσταση ή τη μάρκα τους, τα χρώματα τεχνοτροπίας είναι έτοιμα για χρήση ή απαιτούν προετοιμασία. Για να ετοιμάσετε τα χρώματα τεχνοτροπίας στον κουβά, σεβαστείτε τις αναλογίες που προτείνει ο κατασκευαστής, Ανακατέψτε με ένα ξύλο μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη εύπλαστη πάστα.

Με τη συγκεκριμένη τεχνοτροπία είναι εύκολο να δημιουργήσετε διάφορες όψεις ανάλογα με τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσετε. Για οδηγίες βήμα προς βήμα διαβάστε τον πλήρη οδηγό για το πώς να εφαρμόσετε χρώμα με τεχνοτροπία σε διακοσμητικό σοβά στο site της Leroy Merlin.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: