Μεταμόσχευση μαλλιών με την μέθοδο FUB

Στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την κλινική μαλλιών Healthy Hair Clinics ένα πλήρες πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης των αδύναμων μαλλιών και την αποκατάσταση της αραίωσης με νέα υγιή μαλλιά. Εφαρμόζονται οι πιο σύγχρονες μέθοδοι που είναι η μέθοδος HAIR IMPLANTER, η HIGH DENSITY TRANSPLANTATION, η MICROSCOPIC HAIR TRANSPLANTATION και η CHOI HAIR TRANSPLANTATION.

Σε όλες τις μεθόδους, η τοποθέτηση των νέων μαλλιών γίνεται με εξειδικευμένη τεχνική και σχεδιασμό που ακολουθεί την φύση και τα μοσχεύματα διαχωρίζονται με ειδικά στερεοσκόπια (με εξαίρεση την μέθοδο FUB που την εφαρμόζουμε μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις). Έτσι επιτυγχάνεται η άριστη εκμετάλλευση της δότριας περιοχής , το κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες του και εφαρμόζεται η κατάλληλη μέθοδος ή συνδυασμός αυτών.

Τέλος, H μέθοδος FUΒ είναι μια συνδυαστική μέθοδος για την μεταμόσχευση μαλλιών με τεχνικές που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε περίπτωσης αλλά με παράλληλη εφαρμογή θεραπειών βιοτεχνολογίας για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης στο υπόλοιπο τριχωτό της κεφαλής που δεν γίνεται η επέμβαση.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: