Θεραπεία μαλλιών με αυξητικούς παράγοντες.

Οι αυξητικοί παράγοντες (Growth Factors) κατέχουν σημαντικό ρόλο στη διαδικασία αναγέννησης και επιδιόρθωσης ιστών του δέρματος και

απομονώνονται από το αίμα πριν την εφαρμογή τους σε αναγεννητική θεραπεία δέρματος μέσω της μεσοθεραπείας. Χρησιμοποιούνται δε για αντιγηραντικές θεραπείες προσώπου, όπως η λείανση ρυτίδων προσώπου, η ανάπλαση της επιδερμίδας στην περιοχή του ντεκολτέ και των χεριών, η αντιμετώπιση ραγάδων και η αντιμετώπιση ουλών της ακμής. Οι αυξητικοί παράγοντες (Growth Factors) κατέχουν σημαντικό ρόλο·στη διαδικασία αναγέννησης και επιδιόρθωσης ιστών του δέρματος και κατ’ επέκταση στην ανάπλαση των ιστών που ευθύνονται για την ανάπτυξη της τρίχας.

Ανάλογα με την περίπτωση, είναι πλέον εφικτή η χρήση αυτόλογων αυξητικών παραγόντων (Growth Factors), για την αναγέννηση και ανάπλαση των ιστών που ευθύνονται για την ανάπτυξη της τρίχας. Η διαδικασία αφορά ταην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης των μαλλιών σε περίπτωση όπου  και το αισθητικό αποτέλεσμα διατηρείται σταθερό στο χρόνο.
Πως λειτουργεί η θεραπεία;
Βάσει ειδικών εργαστηριακών πρωτοκόλλων στην επεξεργασία του αίματος (χρειάζεται μόνο απλή αιμοληψία) απομονώνεται ακολούθως το κλάσμα του αίματος το οποίο είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια («Platelet Rich Plasma-PRP»).

Οι αυξητικοί παράγοντες (Growth Factors) είναι πρωτεΐνες που προέρχονται από τον ίδιο μας τον οργανισμό. Παίζουν σημαντικό ρόλο στην αναγέννηση των βασικών στοιχείων και στοιβάδων του δέρματος και κατ’ επέκταση στην ανάπλαση των ιστών που ευθύνονται για την ανάπτυξη της τρίχας. Η έγχυση στο τριχωτό της κεφαλής, κοντά στους θύλακες της τρίχας, ενεργοποιεί και επιταχύν

ει την εσωτερική ικανότητα αναγέννησης που διαθέτουν τα κύτταρα τα οποία ευθύνονται για την ανάπτυξη των μαλλιών, οδηγώντας στο καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Τι διαφορά θα δω στα μαλλιά μου;

  • Ενεργοποιούν και επιταχύνουν τη φυσιολογική διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων του ίδιου του οργανισμού τα οποία ευθύνονται για την ανάπτυξη και διατήρηση της τρίχας.
  • Ως βιολογικές διεργασίες αποκλείουν τη χρήση “ξένου” υλικού και η εφαρμογή τους είναι απολύτως ασφαλής.
  • Δεν τίθεται θέμα απόρριψης του υλικού που χρησιμοποιείται, διότι αυτό προέρχεται από τον ίδιο τον οργανισμό.
  • Δίνουν οριστική λύση στην αντιμετώπιση της αραίωσης των μαλλιών ενώ το αισθητικό αποτέλεσμα διατηρείται σταθερό στο χρόνο.
  • Ενδείκνυται για το νεανικό αλλά και το ώριμο τριχωτό της κεφαλής που τείνει να έχει τριχόπτωση, για λεπτά & αδύναμα μαλλιά και για πρόληψη.

Η θεραπεία μαλλιών με αυξητικούς παράγοντες εφαρμόζεται από την κλινική μαλλιών Healthy Hair Clinics

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a comment