Γίνετε επαγγελματίας Chef στη σχολή μαγειρικής CHEF D’ OEUVRE

Η ειδικότητα του Chef δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι το πιο απαραίτητο και καλά αµειβόµενο επάγγελµα στο χώρο των Εστιατοριακών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων.
Για να καθιερωθεί κάποιος σήµερα σαν επαγγελµατίας Chef χρειάζονται προσπάθεια, εµπειρία, καλλιτεχνική φύση και προπάντων γνώσεις.

Το πρόγραµµα σπουδών του Τµήµατος Μαγειρικής Τέχνης CHEF D’ OEUVRE, καλύπτει κάθε απαίτηση της σύγχρονης Γαστρονοµίας και είναι διαµορφωµένο έτσι ώστε να δηµιουργεί σωστούς επαγγελµατίες chefs, ικανούς να αναλάβουν αµέσως υπεύθυνες θέσεις στον επαγγελµατικό χώρο.

Οι καθηγητές και οι chefs που εκπαιδεύουν τους σπουδαστές είναι γνωστοί και καταξιωµένοι τόσο στον ελληνικό όσο και στο διεθνή χώρο µε πολυετή επαγγελµατική και εκπαιδευτική εµπειρία και πλούσιο συγγραφικό έργο.

Η µεθοδολογία της εκπαίδευσης είναι υψηλότατων προδιαγραφών, για την εφαρµογή της οποίας χρησιµοποιούνται τα πλέον σύγχρονα εποπτικά µέσα διδασκαλίας, σεμιναρια μαγειρικης – παιχνιδια με μαγειρικη που δεν είναι διαθέσιμα σε άλλες σχολές μαγειρικής

Τα Εργαστήρια της CHEF D’ OEUVRE διαθέτουν ολοκληρωµένο επαγγελµατικό εξοπλισµό, δίνοντας στους σπουδαστές την δυνατότητα να εκπαιδευθούν σε µοντέρνους τρόπους µαζικής παραγωγής εδεσµάτων, όµοιους µε εκείνους που θα συναντήσουν στην επαγγελµατική σταδιοδροµία τους.

Mε την πρακτική εξάσκηση οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την εµπειρία του επαγγέλµατος, να γνωρίσουν από κοντά τους χώρους εργασίας, τους chefs και τους ανθρώπους που στο µέλλον θα συνεργασθούν, ενώ παράλληλα εξασφαλίζεται και η αρχή της επαγγελµατικής τους σταδιοδροµίας.

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο σπουδών στη σχολή μαγειρικής CHEF D’ OEUVRE οι σπουδαστές είναι πλέον έτοιµοι να εργαστούν σαν επαγγελµατίες µάγειροι σε κάθε είδους ή κατηγορίας επιχείρηση.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: