Τι θα πρέπει να περιμένετε από τον ταπητοκαθαριστή σας;

Ermis Carpet CleaningΟ καιρός έχει ήδη ζεστάνει αρκετά και πολλοί από εμάς έχουμε ήδη μαζέψει τα χαλιά μας από το πάτωμα του σπιτιού μας. Πάλι πολλοί από εμάς τα

 χαλιά σκοπεύουμε να δώσουμε για καθαρισμό σε κάποιο επαγγελματία ταπητοκαθαριστή. Παρόλα αυτά όμως όσο καλό όνομα και εμπειρία και αν έχει, εμείς θα πρέπει να έχουμε ορισμένες απαιτήσεις από αυτόν.

Κατ αρχάς ο καθαρισμός των χαλιών σας θα πρέπει να γίνεται με απόλυτο σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του και κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες και επίσης θα πρέπει να γίνεται  σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με την καταλληλότερη μέθοδο και με ουδέτερα αντίαλλεργικά απορρυπαντικά που σέβονται τα πολύτιμα χαλιά σας, αλλά και το περιβάλλον.

Eπίσης τα ευαίσθητα χαλιά σας θα πρέπει στεγνώνουν μακριά από τις επικίνδυνες ακτίνες του ηλίου, διατηρώντας τα χρώματα τους αναλλοίωτα και ζωντανά. Επιπρόσθετα η αποθήκευση των χαλιών σας θα πρέπει να γίνεται σε ασφαλείς και υγιείς χώρους με ειδικά ράφια μακριά από υγρασία και κάθε άλλο κίνδυνο. Η ταξινόμηση των χαλιών στα ράφια θα πρέπει γίνεται με βάση το βάρος και την ευαισθησία τους, έτσι ώστε να διατηρούν τη φόρμα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της φύλαξης τους.

Τέλος το ταπητοκαθαριστήριο θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό κατά την μεταφορά τους από και προς στο σπίτι σας και να εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια των χαλιών σας από τη στιγμή που θα τα παραλάβει μέχρι τη στιγμή που θα σας τα παραδώσει. Για λόγους όπως και αυτούς θα πρέπει να εμπιστευόμαστε τα χαλιά μας σε εξειδικευμένα καθαριστήρια χαλιών τα οποία θα μεριμνήσουν σωστά για την καθαριότητα και την φροντίδα των χαλιών σας σαν να ήταν δικά τους.

Ταπητοκαθαριστήρια Ερμής

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: