Ρολλά ασφαλείας από την Rologrec

Οι σύγχρονες ανάγκες στον τομέα των ρολών ασφαλείας ολοένα και αυξάνονται.

Νέες απαιτήσεις σε ποιότητα, αισθητική και λειτουργικότητα διαμορφώνονται.

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον η εταιρεία ROLOGREC, με την τεχνογνωσία που διαθέτει στην κατασκευή και τοποθέτηση ρολών ασφαλείας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ιδρύθηκε το 1959 από τον κ. Γεώργιο Γκιόκα και έκτοτε παρέχει πλούσιες, άρτιες και πρακτικές προτάσεις σε ρολά ασφαλείας όλων των τύπων.

Η μεταφορά της σε καινούριες εγκαταστάσεις το 1996 συνέβαλε στον εκσυγχρονισμό της εταιρείας και σήμερα η ROLOGREC με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, αποτελεί μία εδραιωμένη δύναμη  με υψηλό επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών.

Η Rologrec σας προσφέρει ρολά ασφαλείας κλειστού τύπου κατάλληλα για γκαραζόπορτες, καταστήματα, βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους που δεν χρειάζονται προβολή στο εσωτερικό τους .Παρέχουν μέγιστη ασφάλεια και υψηλή αισθητική.

Κατασκευάζονται από γαλβανισμένη λαμαρίνα ή αλουμίνιο και η χρήση τους μπορεί να είναι χειροκίνητη ή και ηλεκτροκίνητη αν αυτά προορίζονται για γκαραζόπορτα. Συνοδεύονται με άξονες οδηγούς και κουτιά κάλυψης ανάλογα με την ιδιαιτερότητα της κάθε κατασκευής. Βάφονται ηλεκτροστατικά σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: