Γιατί πρέπει να μάθω Κινέζικα.

 • Είναι γνωστή η ανάπτυξη της Κίνας. Η αχανής χώρα της ανατολής τείνει να καταλάβει τον κόσμο με τα προϊόντα της και την οικονομική της δύναμη. Η Κίνα δανείζει την Αμερική και σε αυτήν στηρίζεται η Ευρώπη, αν και δεν θέλει να το παραδεχθεί.
 • Πρόσφατα στη χώρα μας έγινε μια τεράστια επένδυση από την μεγαλύτερη εταιρεία μεταφορών στον κόσμο την Κινεζική Κόσκο: ανέλαβαν την εκμετάλλευση του μεγαλυτέρου λιμανιού της χώρας, του Πειραιά. Οι παράλληλες επενδύσεις που θα κάνει η Κόσκο στην Ελλάδα, προκειμένου να εδραιώσει την παρουσία της και να στηρίξει την επένδυσή της, δεν σταματούν εδώ.
 • Εκτός όμως από την Κόσκο ένα πλήθος άλλων Κινέζων επενδυτών επιθυμούν να επενδύσουν στη χώρα μας και να συμβάλουν στην ανασυγκρότηση της και έτσι σιγά σιγά τα  Κινεζικά γίνονται όλο και πιο χρήσιμα.
 • Τα προϊόντα της Κίνας με τις ανταγωνιστικές τιμές κατακλύζουν τον κόσμο, την Ευρώπη, την Ελλάδα. Παράλληλα, τα Ελληνικά προϊόντα αναζητούν αγορές στην Κίνα.
 • Ο δράκος που μόλις ξυπνάει απλώνεται να κατακτήσει τον κόσμο. Η κουμουνιστική Κίνα που ζούσε μακριά από τον πολιτισμό και την ανάπτυξη μεταμορφώνεται μέρα με τη μέρα με μια χώρα υπόδειγμα, σε μια χώρα που άρχισε να πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια οικονομική σκηνή.
 • Οι Κινέζοι, με πειθαρχία και εργατικότητα κτίζουν σιγά-σιγά το λαμπρό τους αύριο. Η κινεζική γλώσσα διδάσκεται παγκοσμίως και είναι πολλοί αυτοί που επενδύουν στη γνώση της, προκειμένου να παίξουν ένα μικρό ρόλο στο γίγνεσθαι αυτού του κολοσσού.
 • Οι Κίνα με το ενάμιση δισεκατομμύριο κατοίκους και τα δέκα εκατομμύρια πολυεκατομμυριούχους, προσφέρει πάμπολλες ευκαιρίες στους υποψήφιους επενδυτές. Ο αχανείς αγορές της περιμένουν να πάρουν και να δώσουν προϊόντα.
 • Ο αρχαίος πολιτισμός της, που μπορεί να συγκριθεί μόνον με τον Ελληνικό, αποτελεί πόλο έλξης για τους άλλους λαούς. Μνημεία, φύση, γαστριμαργικές απολαύσεις, περιμένουν  να γοητεύσουν τους επισκέπτες.
 • Η αχανής αυτή χώρα αποτελεί παράδειγμα συγκρότησης και ανάπτυξης για την πολιτισμένη και ανεπτυγμένη Δύση. Οι ετερόκλιτες φυλές που πλαισιώνουν τον πληθυσμιακό της χάρτη πειθαρχούν και υποτάσσονται στην ανάπτυξη, στην καλυτέρευση της ζωής τους, που φαίνεται ότι αποτελεί πραγματικότητα, στο καλλίτερο αύριο που τους υπόσχεται το νέο σύστημα διακυβέρνησης, που μπορούμε να ονομάσουμε κομουνιστικό καπιταλισμό.
 • Να γιατί είναι σηματικά τα μαθήματα κινέζικων.
 • Για να γίνεις ένας από τους παίκτες στα παγκόσμια παιχνίδια της ανάπτυξης και να δώσεις στον εαυτόν σου την προοπτική ενός καλλίτερου αύριο.
 • Για να διαχειριστείς το μέλλον σου και τις ευκαιρίες που μπορεί να έχεις μέσα από την άμεση επικοινωνία με εμπορικά και αναπτυξιακά κέντρα της χώρας, για να κατανοήσεις καλλύτερα το λαό της και να δημιουργήσεις σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας.
 • Και μην ξεχνάς, ότι κάθε ξένη γλώσσα που μαθαίνεις και σε αυτή τη περίπτωση η κινέζικη γλώσσα είναι και ένα παράθυρο στο κόσμο που μπορεί να  ανοίξει ένα νέο δρόμο στη ζωή σου, στην ευτυχία σου.

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: