Γίνετε επαγγελματίας ζαχαροπλάστης στην σχολή μαγειρικής Chef d’ Oeuvre.

Η μαγειρική ζαχαροπλαστική  είναι μια πολύ εξειδικευμένη και απαιτητική τέχνη γιατί πρέπει να συνδυάζει την καλλιτεχνία με την άριστη γεύση και τη μαζική παραγωγή με τη σταθερή και καλή ποιότητα. Το γεγονός επίσης ότι η Ζαχαροπλαστική πρέπει να ακολουθεί τις σύγχρονες απαιτήσεις για πιο υγιεινή και διαιτητική διατροφή, αλλά και για όμορφη παρουσίαση των παρασκευασμάτων, την κάνει να ξεχωρίζει στο χώρο των γαστρονομικών τεχνών.

Οι επαγγελματίες τεχνίτες ζαχαροπλάστες είναι από τους πλέον περιζήτητους και υψηλά αμειβόμενους.

Είναι δε πραγματικά λίγοι εκείνοι που έχουν την δυνατότητα να διδάξουν σωστά και υπεύθυνα σε νέους υποψήφιους επαγγελματίες τη Ζαχαροπλαστική Τέχνη.
Η 
σχολή μαγειρικής Chef d’ Oeuvre είναι μία από τις λίγες σχολές μαγειρικής που ταυτόχρονα είναι και εξειδικευμένα Κέντρα Εκπαίδευσης της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στον Ευρωπαϊκό χώρο.
Οι σπουδαστές καθοδηγούμενοι από ένα επιτελείο καταξιωμένων και εξειδικευμένων καθηγητών και με πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών και εργαστηριακών εφαρμογών, εκπαιδεύονται σε όλο το φάσμα της Ζαχαροπλαστικής για να είναι σε θέση να καλύψουν τις σύγχρονες απαιτήσεις των ζαχαροπλαστείων, τα οποία αναλαµβάνουν την κάλυψη δεξιώσεων και άλλων υπηρεσιών τροφοδοσίας (catering).

Στα εργαστήρια της Chef d’ Oeuvre εκτός από φανταστικά καλλιτεχνήματα δημιουργούμε τους αυριανούς “Μάστορες” της Ζαχαροπλαστικής!

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: