Γιατί να επιλέξετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο;

Πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών ποδηλάτων  – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα ηλεκτρικά ποδήλατα

1. Χαμηλότερα Έξοδα
Τα έξοδα ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου πρέπει πραγματικά να συγκριθούν με εκείνα ενός μοτοποδηλάτου ή ενός αυτοκινήτου, όταν αντικαθισταται από το ηλεκτρικό ποδήλατο. Tα αυτοκίνητα κοστίζουν 0,10 – 0,50 euro ανά χιλιόμετρο, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί να εξοικονομήσει πολλά χρήματα.
2. Αποφεύγετε την κίνηση
Το ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί να αντικαταστήσει το αυτοκίνητο σας για ένα μεγάλο μέρος των διαδρόμων σας. Ο κόσμος χρησιμοποιεί τα ηλεκτρικά ποδήλατά για να πηγαίνει στην δουλεία, στα μαγαζιά, στο ταχυδρομείο, στη τράπεζα, ή για να κάνει μια βόλτα στην πόλη ή για τις αγορές στη γειτονιά. Το ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί πραγματικά να κάνει τις περισσότερες από τις διαδρομές σας στην πόλη πολύ γρηγορότερα από το αυτοκίνητό σας.
3. Γεια Σου Βενζινάδικο! Γεια Σου parking!
Ξεχάστε τους κύκλους στην γειτονία για να βρείτε parking. Με το ηλεκτρικό ποδήλατο προφανώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Οπουδήποτε, οποτεδήποτε για όσο θέλετε, και φυσικά χωρίς κόστος. Μπορείτε να φορτίσετε την μπαταρία του ποδηλάτου σας στο σπίτι ή οπουδήποτε έχει ρεύμα, γι’αυτο ξεχάστε και τα βενζινάδικα!
4. Καθαρό, Πράσινο & Eco
Τα ηλεκτρικά ποδήλατα μπορούν να ταξινομηθούν ως οχήματα μηδέν-εκπομπών, δεδομένου ότι δεν εκπέμπουν κανένα υποπροϊόν καύσης (κανένα καυσαέριο στο σημείο της χρήσης). Είναι αθόρυβα, φιλικά προς το περιβάλλον, έχουν μηδενική περιβαλλοντική επίδραση σε σύγκριση με τα συμβατικά αυτοκίνητα, και είναι γενικά περιβαλλοντικά επιθυμητά σε ένα αστικό περιβάλλον. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα καταναλώνουν ενέργεια αλλά το ποσό ενέργειας χρησιμοποιούμενο είναι πολύ μικρό όταν συγκριθεί με ένα μοτοποδήλατο, μια μοτοσικλέτα ή ένα αυτοκίνητο.
5. Προσωπική ικανότητα
Όπως ένα συμβατικό ποδήλατο, το ηλεκτρικό ποδήλατο θα σας κρατήσει επίσης σε φόρμα. Επειδή η οδήγηση ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου είναι πολύ πιό ευχάριστη στη λοφώδη περιοχή, στους ισχυρούς άνεμους, ή κατά τη μεταφορά των βαριών φορτίων, οι ποδηλάτες τείνουν να τα χρησιμοποιούν καλύτερα και συχνότερα.

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: