Καλοκαιρινή κολεξιόν 2011 – γυναικεία ρούχα απο την βιοτεχνία γυναικείων ρούχων PAUL-CHRISTOPHE

Η εταιρία PAUL-CHRISTOPHE βρίσκει τις ρίζες της στα 1972, οπότε και ιδρύθηκε στο Αγρίνιο από τους αδελφούς Καμμένου η βιοτεχνία γυναικείων ενδυμάτων, με στόχο να δημιουργεί μόδα χρησιμοποιώντας άριστες πρώτες ύλες από το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας διασφαλίζοντας παράλληλα την άριστη ποιότητα των ενδυμάτων μας.

Καλοκαιρινή κολεξιόν 2011, γυναικεία ενδύματα από βιοτεχνία γυναικείων ρούχων PAUL-CHRISTOPHE

Για εμάς, που αποτελούμε τη δεύτερη γενιά αυτής της εταιρίας, είναι μεγάλη η ευθύνη που φέρουμε καθώς έχει ιδιαίτερη βαρύτητα να μεταφέρεις από γενιά σε γενιά όλη την ιστορία των 40 σχεδόν χρόνων της οικογενειακής αυτής βιοτεχνίας γυναικείων ρούχων.

Η αποκλειστική επιλογή υφασμάτων από Ιταλία και Γαλλία και ο ξεχωριστός σχεδιασμό των ενδυμάτων μας εστιάζουν στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, της γυναίκας του PAUL-CHRISTOPHE.

Οι πωλήσεις άλλωστε της εταιρίας σε Κύπρο, Τσεχία και Μάλτα μας καθιστούν συνώνυμο της γυναικείας ένδυσης και εκτός συνόρων καλύπτοντας την ανάγκη της εταιρίας για φήμη και αναγνωρισιμότητα.

Παράλληλα, στόχος είναι η δημιουργία επιτυχημένων spots στις περισσότερες μεγάλες πόλεις της χώρας μας με τη μέθοδο του Franchise.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: