Νέο σύστημα πυρόσβεσης φιλικότερο προς το περιβάλλον.

Η εταιρία πυρασφάλειας Πυροτεχνική σε συνεργασία με τον Γερμανικό οίκο Minimax

Gmbh εισάγει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον πυροσβεστήρα ΜΧ 200 Novec 1230 ο οποίος είναι φιλικότερος προς το περιβάλλον σε σχέση με τους υπόλοιπους πυροσβεστήρες και είναι κατάλληλος για χρήση στην βιομηχανία, στη ναυτιλία σε computer rooms και οπουδήποτε αλλού υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς.

 Σήμερα η Πυροτεχνική αριθμεί πάνω από 3 χιλιάδες πελάτες οι οποίοι οι περισσότεροι κατέχουν βιομηχανικές και εμπορικές επιχειρήσεις αλλά και κρατικές. Οι δυνάμεις μας βασίζονται στο πολύ καλά καταρτισμένο και πεπειραμένο εργατικό δυναμικό μας όπως και στα ποιοτικά προϊόντα μας που προσπαθούμε με ασφάλεια να σας παρέχουμε.

Είμαστε δεσμευμένοι να αναπτύξουμε τις διαδικασίες μας έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να στηριχθούν επάνω μας για τις ανάγκες τους από τις μεγάλες Πολυεθνικές ή Εθνικές εταιρίες μέχρι και τα μικρά καταστήματα της γειτονιάς μας. Η Πυροτεχνική κάνει τον κόσμο σας πιο ασφαλή δείχνοντας πάντοτε τον απαραίτητο σεβασμό προς το περιβάλλον.

 

Πυροτεχνική

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: