Πως να επιλέξετε το κατάλληλο πατάκι για το σπίτι σας.

Ermis Carpet CleaningΕπιλέξτε με βάση το δωμάτιο και τη χρήση τους.

Αυτή ίσως θα πρέπει να είναι η πρώτη σας πρωτεραιότητα. Είναι προφανές ότι τα διαφορετικά πατάκια προορίζονται και για διαφορετικές χρήσεις. Επίσης όλα τα πατάκια δεν είναι κατάλληλα για όλα τα δωμάτια. Για παράδειγαμα δεν θα θέλατε να δείτε το ακριβο σας χειροποίτο πατάκι να λερώνεται με λεκέδες από σάλτσες στη κουζίνα ούτε να φθείρεται από το νερό που θα πέφτει πανω του στο μπάνιο.  

Επιλέξτε με βάση το μέγεθος του δωματίού σας.

Το μέγεθος που θα έχει έχει το πατάκι θα πρέπει να είναι ανάλογο του μεγέθους του δωματίου που θα το τοποθετήσετε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείται να τοπθετήσετε πατάκια στο πάτωμα και να κάνετε το δωμάτιο σας να μοιάζει αισθητά πιο μεγάλο. Επίσης τα πατάκια σας δεν θα πρέπι να καλύπτουν πάνω από το 50% της επιφάνειας του πατώματος σας γιατί θα έχει ως αποτέλεσμα νακάνει το δωματιο σας να φαίνεται μικροσκοπικό.

Επιλέξτε με βάση το προσωπικό σας γούστο.

Τα πατάκια με τα πολλά μεγέθη σχήματα, χρώματα και σχέδια τους σας δίνουν άπειρες επίλογές για να διακοσμήσετε το σπίτι σας ακριβώς όπως εσείς θέλετε. Επίσης τα πατάκια στο χώρο σας θα πρέπει να είναι σε αρμονία με τα χρώμματα και τη διακόσμηση του υπόλοιπου δωματίου.

Πρέπει όμως να έχετε κατα νου ότι για να διατηρήσετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας καθαρή και υγεινή θα πρέπει να καθαρίζετε τα πατάκια σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Για το λόγο αυτό πρέπει να εμπιστευεστε τα πατάκια σας αλλά και τα χαλιά σας μόνο σε εξειδικευμένα καθαριστήρια χαλιών τα οποία θα μεριμνήσουν σωστά για την καθαριότητα και την φροντίδα των χαλιών σας σαν να ήταν δικά τους.

Ταπητοκαθαριστήρια Ερμής

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: