Μια νέα ιδέα για τον κήπο σας.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας ‘Επί Γης’in & out βρίσκονται επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στο 17 χιλιόμετρο στην περιοχή της Παλλήνης. Εκεί φιλοξενούνται  αποθηκευτικοί χώροι 12.000 τ. μέτρων, πρότυπη έκθεση προϊόντων

 2000τ. μέτρων καθώς και 900τ. μέτρα κτηριακές εγκαταστάσεις όπου λειτουργούν χώρος εξυπηρέτησης πελατών, γραφεία υποδοχής, γραμματείας και λογιστηρίου, τμήμα σχεδιασμού και υλοποίησης προϊόντων, γραφεία χονδρικής διάθεσης μεταξύ άλλων.

Το όραμα και ο ενθουσιασμός των ανθρώπων της για εκπληκτικές δημιουργίες αίθριων χώρων παραμένει το ίδιο, ενώ εντείνονται διαρκώς οι προσπάθειες για την αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών της ανά την Ελλάδα.

Η ποιότητα, o ανελλιπής εφοδιασμός, ο πρωτοποριακός σχεδιασμός των προϊόντων της, η άμεση εξυπηρέτηση, οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καθώς επίσης η πολύτιμη εμπειρία των ανθρώπων της στον χώρο των προϊόντων και κατασκευών κήπου διασφαλίζουν την επιτυχημένη παρουσία της εταιρίας ‘Επί Γης’ in & out στην ελληνική αγορά όλα αυτά τα χρόνια στα είδη κήπου και είδη σκίασης.

Εξαιτίας του μεγάλου όγκου πωλήσεων της σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, η εταιρία διατηρεί πολυετείς εξαιρετικές συνεργασίες με γνωστούς οίκους της Ευρωπαϊκής ένωσης και του εξωτερικού, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη εισαγωγική δραστηριότητα της σε ποιοτικά προϊόντα που συνδυάζουν δημοφιλή σχεδιασμό αλλά και την πιο ελκυστική τιμή στην αγορά.

Στόχος μας παραμένει πάντα η ουσιαστική κάλυψη των αναγκών των  επαγγελματιών κηποτεχνών, μηχανικών, διακοσμητών όπως και των πολυκαταστημάτων, κέντρων κήπου, επιχειρήσεων διαμόρφωσης-ανάπλασης εξωτερικών χώρων καθώς και όλων των ενδιαφερομένων για έναν υπέροχο και ξεχωριστό κήπο, αίθριο, βεράντα και γενικότερα σε κάθε περιβάλλοντα χώρο αλλά και την σκίαση σε αυτόν.

Ας μην ξεχάσουμε τα πολύ χρηστικά σπίτια κήπου που μπορούν να λειτουργήσουν σαν γραφείο, ξενώνας ή εξοχικό, τις συναρμολογούμενες αποθήκες μας που διαθέτουν μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και χώρων και βέβαια τις υπέροχες ξύλινες κατοικίες που θα σας ενθουσιάσουν.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: