Η σημασία της πρόληψης

Υγεία - Η σημασία της πρόληψης Με τον όρο πρόληψη εννοούμε την αναζήτηση κάποιας διαταραχής της υγείας μας μέσω διαφόρων εξετάσεων, προτού αυτή ακόμα εκδηλωθεί ή όπως αλλιώς λέμε, προτού αυτή μας “δώσει συμπτώματα”.

Η πρόληψη είναι ο πιο σύγχρονος και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης των κυριότερων ασθενειών της εποχής μας. Διάφορες εξετάσεις θα πρέπει να γίνονται στο πλαίσιο της πρόληψης. Στόχος είναι, οποιαδήποτε αλλαγή, να εντοπίζεται έγκαιρα και να αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να αντιμετωπιστούν διάφορες παθολογικές καταστάσεις που προσβάλουν ετησίως εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Οι διάφοροι προδιαθεσικοί παράγοντες που απειλούν την υγεία μας καλό είναι να ελέγχονται τακτικά με σκοπό να μπορούμε να αντιδρούμε άμεσα και σε πρώιμο στάδιο δρώντας προληπτικά.

Τα τελευταία στοιχεία ερευνών αποδεικνύουν ότι ο προληπτικός “προσυμπτωματικός έλεγχος” μαζί με τις απαιτούμενες εργαστηριακές διαγνωστικές εξετάσεις μειώνουν σε μεγάλο βαθμό τους διάφορους προδιαθεσικούς παράγοντες κινδύνου που απειλούν την υγεία μας.

Να θυμόμαστε πάντα ότι :

via  Η σημασία της πρόληψης.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: