Θεραπεία Stem cells therapy (Θεραπεία με αυτόλογα βλαστοκύτταρα)

Τι είναι τα αυτόλογα βλαστοκύτταρα λίπους;

Η χρήση βλαστοκυττάρων από τον ίδιο τον οργανισμό αποτελεί μια καινοτομία στη κοσμητική ιατρική για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Η χρησιμότητά τους είναι ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο. Τα βλαστοκύτταρα (αρχέγονα κύτταρα του οργανισμού) βρίσκονται διάσπαρτα σε όλους τους ιστούς. Με τη χρήση των βλαστοκυττάρων εμπλουτίζεται το δέρμα με ενεργά φυτικά βλαστοκύτταρα καθυστερεί την γήρανση του, ενω παράλληλα συμβάλλει στην ανανέωση των κυττάρων του. Είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική μέθοδος η οποία έχει ως αποτέλεσμα την αναδόμηση και αναγέννηση των κυττάρων του θύλακα της τρίχας.

metamosxefsi-mallionl-kainotomia-fubΠως λειτουργεί η θεραπεία;
Η διαδικασία γίνεται με την συλλογή λίπους από το οποίο αφού υποστεί κατάλληλη επεξεργασία μας δίνει τα αυτόλογα βλαστοκύτταρα μας. Ήδη στα Healthy Hair Clinics τα βλαστοκύτταρα χρησιμοποιούνται και κατά τη διάρκεια των μεταμοσχεύσεων μαλλιών, όπου από μόνα τους δημιουργούν την υποδομή για δημιουργία νέων τριχοθυλλακίων. Η εφαρμογή της εξελιγμένης βιοτεχνολογικής θεραπείας STEM CELLS των Healthy Hair Clinics γίνεται με πατενταρισμένη μέθοδο ενεργοποιώντας τον μεταβολισμό των κυττάρων & υποστηρίζει τη φυσική λειτουργία ανανέωσης της τρίχας.

 

Τι διαφορά θα δω στα μαλλιά μου;

  • Ενεργοποιούν και επιταχύνουν τη φυσιολογική διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων του ίδιου του οργανισμού τα οποία ευθύνονται για την ανάπτυξη και διατήρηση της τρίχας.

  • Ως βιολογικές διεργασίες αποκλείουν τη χρήση “ξένου” υλικού και η εφαρμογή τους είναι απολύτως ασφαλής.

  • Δεν τίθεται θέμα απόρριψης του υλικού που χρησιμοποιείται, διότι αυτό προέρχεται από τον ίδιο τον οργανισμό.

  • Δίνουν οριστική λύση στην αντιμετώπιση της αραίωσης των μαλλιών ενώ το αισθητικό αποτέλεσμα διατηρείται σταθερό στο χρόνο.

  • Ενδείκνυται για το νεανικό αλλά και το ώριμο τριχωτό της κεφαλής που τείνει να έχει τριχόπτωση, για λεπτά & αδύναμα μαλλιά και για πρόληψη.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: