Μια νέα ιδέα για την σκίαση των εξωτερικών σας χώρων.

Η πέργολα είναι ένα δομικό στοιχείο ή αλλιώς μια ξύλινη κατασκευή εξαιρετικής σημασίας για τον εξωτερικό χώρο  και

 μπορεί να συνδυάζει την ομορφιά και την καλαισθησία με την χρησιμότητα αλλά και την στιβαρότητα που απαιτείται για τέτοιου είδους σκίαση που θα βρίσκεται ‘πάνω από τα κεφάλια μας’ κυριολεκτικά! Η εταιρία ‘Επί Γης’ φρόντισε γι αυτό, σκέφτεται τις ανάγκες σας και όταν το θελήσετε σας εξοπλίζει με ότι καλύτερο.

Πέργκολα  με κάλυψη από πανί ή μπαμπού καλαμωτή για σκίαση και προστασία από τον ήλιο.Πέργκολα με αδιάβροχη κάλυψη γυαλί ή πολυκαρμπονικό σε διάφορα σχέδια για προστασία από την βροχή και την υγρασία . Χρησιμοποιώντας  ειδικά πολυκαρμπονικά φύλλα και μάλιστα με επιλογή χρώματος, μπορείτε να  καλύψετε την οροφή της πέργκολας ανεξάρτητα με το σχέδιο της πέργκολας που έχετε επιλέξει.

Πέργκολα με τέντα κυματιστό πανί , με μηχανισμό που ανεβαίνει και κατεβαίνει η τέντα σας όποτε εσείς το θελήσετε ή και αυτόματα. Υπέροχη δουλειά σωστό κομψοτέχνημα αυτός είναι ο ορισμός της πέργκολας με το σήμα ‘Επί Γης’. 
Πέργκολα καρέ, πέργκολα με τεντόπανο , πέργκολα με πανί ή όποια άλλη σας αρέσει και σας εξυπηρετεί.

Οι ειδικοί  στην μελέτη και τον σχεδιασμό ξύλινης πέργκολας της ‘Επί Γης’ είναι έτοιμοι να ακούσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας ώστε να σας προτείνουν την καλύτερη λύση στα είδη σκίασης και να την παραδώσουν για τοποθέτηση σε τεχνικά εξειδικευμένα συνεργεία εφόσον αυτό επιθυμείτε. Για να είστε βέβαιοι για την ποιότητα κατασκευής και το άριστο αποτέλεσμα οι άνθρωποί σας είναι εδώ, επισκεφτείτε τους!

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: