Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες Μαγειρικής από τη σχολή μαγειρικής Chef d’ Oeuvre

Με στόχο την ποιοτική βελτίωση της εκπαίδευσης αλλά και την καλλιέργεια του πνεύµατος συνεργασίας, ευγενούς άμιλλας και οµαδικότητας µεταξύ των σπουδαστών της, η Σχολή Μαγειρικής CHEF D’ OEUVRE, διοργανώνει και συµµετέχει  σε πλήθος εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Μέσα από τις δραστηριότητες αυτές επιτυγχάνεται η ανάπτυξη της προσωπικής αισθητικής των σπουδαστών και της πολιτιστικής τους παιδείας, η επαγγελµατική τους ενηµέρωση, αλλά και η γνωριµία τους µε τους χώρους της εργασίας, της τέχνης και της δηµιουργίας.

Επίσης η CHEF D’ OEUVRE έχει µόνιµη συνεργασία µε αντίστοιχες Σχολές Μαγειρικής της Ευρώπης, µε σκοπό την ανταλλαγή σπουδαστών και καθηγητών καθώς και τη διαρκή ενηµέρωση επάνω σε εκπαιδευτικά και επαγγελµατικά θέµατα.

H συνεργασία της CHEF D’ OEUVRE µε τη διάσηµη  Σχολή Γαστρονοµίας “ LE CORDON BLEU”, τη μεγαλύτερη Σχολή Γαστρονομίας στον κόσμο – με  Σχολές σε Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία και Ασία – επιβεβαιώνει το κύρος, τη διεθνή αναγνώριση και το υψηλό επίπεδο γαστρονομικής εκπαίδευσης που παρέχει στην Ελλάδα η Σχολή CHEF D’ OEUVRE, προσφέροντας στους σπουδαστές της, δυνατότητες εξειδικευµένης εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: