Συμβουλές για τον σωστό καθαρισμό των χαλιών σας.

 Ermis Carpet CleaningΚατ’ αρχάς για να διατηρήσετε τα χαλιά σας καθαρά και σε καλή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα θα πρέπει να τα καθαρίζετε χρησιμοποιώντας την ηλεκτρική σκούπα τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Αν τα καθαρίζετε ακόμα πιο συχνά είναι ακόμα καλύτερα εφόσον οι βρομιές απομακρύνονται από τα χαλιά σας όσον το δυνατόν πιο γρήγορα.

Για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτελέσματα όσον αναφορά τον καθαρισμό τους σκουπίστε τα αργά και προσεκτικά. Παρόλο που αυτή η μέθοδος είναι πιο κουραστική και χρονοβόρα και εσείς μπορεί να μην έχετε το χρόνο και την ενέργεια αυτός ο τρόπος είναι ο πλέον αποτελεσματικός για να καθαρίσετε τα χαλιά σας. Επίσης αφιερώστε περισσότερο χρόνο για τον καθαρισμό των περιοχών του χαλιού όπου πατάτε πάνω τους πιο συχνά διότι αυτά διατρέχουν και τον μεγαλύτερο κίνδυνο να φθαρούν μόνιμα.

 Επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε πατάκια στην είσοδο του σπιτιού σας αλλά και στην είσοδο κάθε δωματίου προκειμένου να σκουπίζεται τα παπούτσια σας προτού μπείτε στο δωμάτιο. Με αυτόν τον τρόπο εμποδίζετε την βρωμιά και ένα μεγάλο μέρος από βλαβερούς μικροοργανισμούς από το να εισέλθουν στον χώρο σας. Επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε πατάκια και στα σημεία του χαλιού σας που θέλετε να προστατέψετε.

 Τέλος τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ένα επαγγελματία ταπητοκαθαριστή για τον επαγγελματικό καθαρισμό των χαλιών σας. Εφόσον έχετε προσπαθήσει και εσείς να διατηρήσετε τα χαλιά σας σε καλή κατάσταση ο επαγγελματικός καθαρισμός των χαλιών θα καθαρίσει σε βάθος τις βρομιές που βρίσκονται στα χαλιά σας και θα αυξήσει σημαντικά την διάρκεια ζωής τους.

 Για αυτό το λόγο εμπιστεύεστε τα χαλιά σας μόνο σε εξειδικευμένα καθαριστήρια χαλιών τα οποία θα μεριμνήσουν σωστά για την καθαριότητα και την φροντίδα των χαλιών σας σαν να ήταν δικά τους.

Ταπητοκαθαριστήρια Ερμής

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: