Έπιπλα υψηλής αισθητικής από την Plan Act.

Η εταιρία Plan Act ιδρύθηκε το 1998 από την Γαλήνη Κυριακοπούλου με στόχο την δημιουργία προτάσεων υψηλής αισθητικής στο χώρο των επίπλων κουζίνας, ντουλάπας και επίπλων μπάνιου.

Οι σχεδιαστικές καινοτομίες που αναπτύχθηκαν σε αυτούς τους τομείς, μας οδήγησαν και στην κατασκευή επίπλων γραφείου, επαγγελματικών και μη χώρων. Επίσης ιδιαίτερο κομμάτι της παραγωγής μας είναι οι συνθέσεις επίπλων σε χώρους καθιστικών. Στην κατηγορία αυτών των επίπλων έχουμε την ευχέρεια να αναπτύξουμε τις σχεδιαστικές μας ικανότητες.

Η Plan Act διαθέτει όλες τις τάσεις των συνθέσεων σε κλασικό και μοντέρνο σχέδιο με πολλά, ξεχωριστά υλικά. Ο απόλυτος εργονομικός σχεδιασμός και η αισθητική της κατασκευής υπόσχεται την αρτιότητα του αποτελέσματος αφού η μελέτη και ο σχεδιασμός γίνεται από αρχιτέκτονες και διακοσμητές.

Στην επιχείρησή μας μπορείτε να βρείτε όλες τις καινούριες τάσεις κατασκευών και μηχανισμών. Η βασική αρχή της εταιρίας μας είναι να παρέχουμε μεγάλη ποικιλία υλικών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρία μας συνεχώς ανανεώνεται και εξοπλίζεται με νέα μοντέλα που σχεδιάζονται με γνώμονα τις ανάγκες των σύγχρονων κατοικιών. Εξελίσσουμε συνεχώς την αισθητική των σχεδίων μας και την εργονομία των κατασκευών, προσθέτοντας στην γκάμα των υλικών μας καινούρια προϊόντα. Επιθυμούμε το πελατολόγιο μας να μας προσεγγίζει με ζήλο, διότι αγαπάμε αυτό που κάνουμε, προσπαθώντας να το μεταδώσουμε από την αρχή της συνεργασίας μας.

Plan Act – εξειδικευμένες λύσεις σε έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, έπιπλα γραφείου, επιπλοσυνθέσεις.

 

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: