Η συμβολή των χαλιών σας στην ποιότητα του αέρα που αναπνέετε

Αντίθετα με την γενική αντίληψη ότι τα χαλιά βοηθούν την βρωμιά να διατηρηθεί μέσα σε ένα δωμάτιο, στην πραγματικότητα τα χαλιά βοηθούν στην βελτίωση της ποιότητας του αέρα που αναπνέουμε μέσα σε αυτό.

Στην ουσία τα χαλιά συμπεριφέρονται σαν κάποιο είδος παγίδας κρατώντας τη σκόνη και άλλους βλαβερούς μικροοργανισμούς μακριά από τον αέρα που αναπνέουμε. Όταν η σκόνη πέφτει πάνω στο χαλί οι ίνες του την παγιδεύουν μέχρις ότου αυτή να αφαιρεθεί είτε από την ηλεκτρική σκούπα είτε με το τίναγμα..

Παρόλα αυτά αν η σκόνη αυτή παραμείνει στο χαλί για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να το φθείρει και να μειώσει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του. Για το λόγο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να καθαρίζουμε συχνά αλλά και σωστά τα χαλιά μας. Για την ακρίβεια, ένα πέρασμα σε όλη την επιφάνεια του χαλιού με την ηλεκτρική σκούπα μια φορά την εβδομάδα είναι ακριβώς ότι πρέπει. Αλλά όσο συχνά και αν καθαρίζετε το χαλί σας με την ηλεκτρική σκούπα ακόμα και αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό για να διατηρήσετε τα χαλιά σας σε τέλεια κατάσταση.

Προκειμένου να έχετε τέλεια καθαριότητα στα χαλιά σας θα πρέπει να  εμπιστεύεστε τα χαλιά σας  σε εξειδικευμένα καθαριστήρια χαλιών τα οποία θα μεριμνήσουν για την καθαριότητα και την σωστή φροντίδα των χαλιών σας

Εμπιστευτείτε λοιπόν τα χαλιά σας στα ταπητοκαθαριστήρια Ισιδώρου Τανή όπου ο καθαρισμός χαλιών είναι υψηλών προδιαγραφών και το εκπαιδευμένο προσωπικό καθώς επίσης και ο μηχανολογικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας μπορούν να εγγυηθούν το ιδανικό αποτέλεσμα στον καθαρισμό και την συντήρηση των χαλιών σας.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: