Δερματικές Βλάβες Προσώπου – Σώματος και η θεραπεία τους από το Kέντρο Αισθητικής Δερματολογίας – Dermanaplasis

Δερματικές Βλάβες Προσώπου – Δερματικές Βλάβες Σώματος :  Ακμή, Ουλές , Λιπαρότητα, Πανάδες – Mέλασμα – Χλόασμα, Κηλίδες, Ρυτίδες,  Χαλάρωση, Eυρυαγγείες, Κυτταρίτιδα

Κοσμητική Δερματολογία

Kέντρο Αισθητικής Δερματολογίας -  Δερματικές Βλάβες Προσώπου και σώματος

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου οργανισμού γιατί περιβάλλει ολόκληρη την επιφάνεια του σώματος σαν ελαστική μεβράνη, ενώ στην περιοχή του στόματος, της μύτης, των ματιών και των γεννητικών οργάνων μεταπίπτει σε βλεννογόνο.

Βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τα υπόλοιπα όργανά του σώματος. Για αυτόν τον λόγο, παθήσεις των εσωτερικών οργάνων εκδηλώνονται στην επιφάνεια του δέρματος και αντίστροφα, παθήσεις του δέρματος επηρεάζουν τα διάφορα συστήματα του ανθρώπινου σώματος.

Το Dermanaplasis είναι εξειδικευμένο κέντρο R & D και consulting στην αισθητική δερματολογία, στελεχωμένο με το πιο άρτια επιστημονικά καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό και επανδρωμένο με την πιο εξελιγμένη ιατρική τεχνολογία στον τομέα την δερματολογίας.

Στόχος μας είναι η παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης όπως εξελιγμένες υπηρεσίες δερματολογίας βασισμένες σε πρωτόκολλα υψηλής αποτελεσματικότητας, πρωτοποριακά συστήματα διάγνωσης, οργάνωση, τεχνογνωσία, τεχνολογία, εκπαίδευση, εξοπλισμός αιχμής κ.α. σε δίκτυα ιατρικής αισθητικής και πολυδύναμα κέντρα ομορφιάς που θέλουν να προσφέρουν στα μέλη τους ότι πιο εξελιγμένο υπάρχει στον κλάδο της ομορφιάς του δέρματος παγκοσμίως. Οι χώροι που διαθέτουν την πιστοποίηση της Dermanaplasis μπορούν να αντιμετωπίσουν  αποτελεσματικά με ασφάλεια οποιαδήποτε πάθηση που αφορά το δέρμα.

Online Διάγνωση Derma Face – online διαγνωστικό test, για να διαπιστώσετε την ιδανική θεραπεία για εσάς

Kέντρο Αισθητικής Δερματολογίας – Dermanaplasis

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: