Η λύση κατά της ακμής

Σύμφωνα με την “American Academy of Dermatology”, η PPx είναι μία από τις τρεις πιο αποτελεσματικές θεραπείες, για την καταπολέμηση της ακμής και την αντιγήρανση. Πρόκειται για άμεση και ασφαλή θεραπεία με πιστοποίηση FDA.

Πως λειτουργεί η θεραπεία;

Χρησιμοποιεί μια επαναστατική τεχνολογία που ονομάζεται PhotoPneumatics (φωτοπνευματική ενέργεια), η οποία είναι η μοναδική στον κόσμο που συνδυάζει αναρρόφηση και ανώδυνο παλμικό φως. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και πολύ γρήγορη. Για παράδειγμα, ολόκληρο το πρόσωπο χρειάζεται λιγότερο από 10 λεπτά. Η αίσθηση κατά την διάρκεια της είναι μία ευεργετική ζέστη και παρομοιάζεται συχνά σαν ένα “ζεστό μασάζ”. 

Στην πραγματικότητα, το 100% των ασθενών που έλαβαν τη θεραπεία περιγράφουν την αίσθηση αυτή ως «χαλάρωση», ενώ το 80% αυτών επιβεβαίωσαν τα εξαιρετικά της αποτελέσματα. Η κεφαλή του PPx αναρροφά απαλά μικρά τμήματα της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα τα σημάδια της γήρανσης αλλά και της ακμής (όπως πανάδες, ρυτίδες και εγκλωβισμένο σμίγμα), να έρχονται πιο κοντά στην επιφάνεια του δέρματος. Έτσι, είναι ευκολότερο για την φωτεινή ενέργεια να δράσει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και να διεγείρει την κυτταρική ανάπλαση.

Ποιά είναι τα οφέλη που προσφέρει;
Η PPx είναι 7 φορές πιο άμεση από άλλες θεραπείες με παλμικό φως και προσφέρει πολλαπλά οφέλη. Καταπολεμά την ακμή και απολυμαίνει σε βάθος τους πόρους του δέρματος αφαιρώντας το σμίγμα. Αντιμετωπίζει τις δυσχρωμίες του δέρματος (όπως μελαγχρώσεις, πανάδες, κηλίδες) δίνοντας ομοιόμορφη εικόνα στο δέρμα. Παράλληλα, λειαίνει τις βαθιές γραμμές και τις ρυτίδες έκφρασης με αποτέλεσμα το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό και φρέσκο.

Kέντρο Αισθητικής Δερματολογίας Dermanaplasis

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: