Έπιπλα μπάνιου από την Plan Act.

Για τα έπιπλα μπάνιου έχουμε τη δυνατότητα δημιουργίας επιπλοσυνθέσεων σε ειδικές διαστάσεις, ώστε να καλύπτουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χώρους.

 Η μακροχρόνια εμπειρία μας και το επιλεγμένο εξειδικευμένο δυναμικό αρχιτεκτόνων και διακοσμητών που έχουμε στη διαθεσή μας, μας βοηθούν να δημιουργήσουμε κάθε φορά μικρά έργα τέχνης. Και αυτό είναι κάτι που σε κανέναν πελάτη δεν περνάει απαρατήρητο και για αυτό μας πλησιάζει.

 Τα υλικά μας σε ξύλα, λάκες, τζαμένιες πόρτες και ιδιαίτερες τεχνοτροπίες βαφής (αδιάβροχων βερνικιών) επιτρέπουν στα έπιπλα μας διάρκεια στο χρόνο και την υγρασία. Έχουμε επίσης τη δυνατότητα χρήσης πάγκων από φυσικό υλικό, όπως μάρμαρο, γρανίτη, και χαλαζία, και όλα αυτά σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

 Οι γυάλινοι πάγκοι είναι σύνηθες υλικό για τα έπιπλα μπάνιου και φυσικά πολυ ασφαλές.

Βέβαια, το υλικό που χρησιμοποιούμε για πάγκους και νιπτήρες είναι το Corian. Με τη χρήση αυτού του σύγχρονου υλικού, πετυχαίνουμε ιδιαίτερες σε σχήμα κατασκευές, με αποτέλεσμα οι συνθέσεις να είναι άκρως εντυπωσιακές.

Plan Act – Έπιπλα ΚουζίναςΈπιπλα ΜπάνιουΈπιπλα Γραφείου

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: