Απαλαχθείτε από τα σημάδια του παρελθόντος

Το σημερινό lifestyle oδηγεί καθημερινά ολοένα και περισσότερο του νέους στο να εφαρμόζουν στο σώμα τους τεχνικές τατουάζ. Όμως σε πολλές περιπτώσεις με το πέρασμα του χρόνου η επιθυμία για ένα σταθερό σημάδι στο σώμα όπως είναι το τατουάζ αλλάζει και υπάρχει η ανάγκη για την αφαίρεση
του.

Με τη χρήση Laser, ειδικά κατασκευασμένου για την αφαίρεση τατουάζ, είναι δυνατή η αντιμετώπιση σχεδόν όλων των χρωμάτων, χωρίς να προκληθεί ουλή στο δέρμα του ασθενούς.

Το Laser παράγει ακτίνα φωτός, η οποία απορροφάται μονάχα από τους κόκκους της χρωστικής, από την οποία αποτελείται ένα τατουάζ. Αυτό προκαλεί την διάσπαση της χρωστικής σε μικροσκοπικά κομμάτια, τα οποία αποβάλλονται από το σώμα , καθώς φαγοκυτταρώνονται από στοιχεία του αίματος, δηλαδή, το σώμα του ατόμου αποβάλλει τη χρωστική ως ξένη προς τα συστατικά του δέρματος.

Ο αριθμός των θεραπειών εξαρτάται από την ποσότητα του χρώματος και το βάθος που έχει τοποθετηθεί μέσα στο δέρμα. Ερασιτεχνικά τατουάζ συνήθως χρειάζονται δυο με τέσσερις θεραπείες σε χρονικό διάστημα ενός μηνός, η μια από την άλλη, ενώ τα επαγγελματικά τατουάζ μπορεί να χρειαστούν έξι με οκτώ θεραπείες και μερικές φορές περισσότερες.

Σε πολλές περιπτώσεις τα τατουάζ εξαφανίζονται πλήρως. Μπλε, μαύρα και κόκκινα τατουάζ ανταποκρίνονται καλύτερα, ενώ πράσινα και κίτρινα τατουάζ σβήνουν πιο αργά και μπορεί να χρειαστούν περισσότερες θεραπείες.

Ο ασθενής μπορεί να επανέλθει αμέσως μετά τη θεραπεία, στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Kέντρο Αισθητικής Δερματολογίας  Dermanaplasis

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: