Θαλάσσιες Μεταφορές από την Marinair

Η Marinair Cargo Services προσφέρει μια πλήρη σειρά μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων δια θαλάσσης από και προς όλους του λιμένες του κόσμου προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες της μεταφοράς σας, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα, βέλτιστη διαχείριση χώρου σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές.

Full Container Loads ( FCL )

Ως πελάτης της Marinair Cargo Services έχετε την δυνατότητα να απολαμβάνετε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου μεταφοράς από έναν πραγματικά ολοκληρωμένο παγκόσμιο δίκτυο με μεγάλη επιλογή εναλλακτικών λύσεων προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Οι αποστολές μπορούν να είναι σε βάση πόρτα/πορτα η λιμένα/λιμένα και πάντα συμφώνα με τις δικές σας μεταφορικές ανάγκες σας συνδυάζοντας την απλή μεταφορά εμφόρτου εμπορευματοκιβωτίου με τις Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας που οι άνθρωποι της Marinair Cargo Services μπορεί σας προσφέρουν

Less Container Loads ( LCL)

Η Marinair Cargo Services αφιερώνει σημαντικούς πόρους στην ανάπτυξη της όλο και αυξανομένης αγορά του ομαδοποιημένου φορτίου παρέχοντας στους πελάτες της την δυνατότητα αποστολής φορτίου από & προς οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Οι πελάτες μας απολαμβάνουν την δυνατότητα αποστολής τμηματικών φορτώσεων (Groupage Cargo)από τα λιμάνια της ‘πω Ανατολής με εβδομαδιαίες αφίξεις στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας είτε απευθείας αναχωρήσεις από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Κίνας μέσω των δικών της γραφείων , είτε μέσω κέντρων περισυλλογής φορτίων.

Marinair Services – Αεροπορικές ΜεταφορέςΘαλάσσιες ΜεταφορέςΟδικές Μεταφορές

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: