Σχολή Προσωπικών Γυμναστών

Το γυμναστήριο Stadium, στα 10 χρόνια λειτουργίας του, μετρά 2.000 ενεργά μέλη. Συγκαταλέγει στο δυναμικό του επιστημονικό προσωπικό και προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες (Personal Training, Yoga, Pilates, TRX, Kinesis) με εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας και up-to-date μεθόδους προπόνησης.

Στη βάση του Stadium δομήθηκε η φιλοσοφία και η οργάνωση της STADIUMpro Personal Trainers Academy, προσφέροντας τρεις κατευθύνσεις εξειδίκευσης: Αυθεντική Παραδοσιακή Yoga με πιστοποίηση από Yoga Alliance UK, Pilates mat & equipment (200 ώρες), Personal Training (200 ώρες).

Οι τομείς fitness και wellness αποτελούν διαχρονικά αντικείμενο επιστημονικής μελέτης. Η έρευνα εντείνεται και οι επιστημονικές δημοσιεύσεις τονίζουν τις ευεργετικές ιδιότητες της σωματικής άσκησης, προσελκύοντας ευρύτερο φάσμα κοινού. Πάγιο ζητούμενο είναι η σύγχρονη μέθοδος, το μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας, η εξατομικευμένη προπόνηση.

Η εξειδίκευση που προσφέρει η πρότυπη ακαδημία επαγγελματικής εκπαίδευσης STADIUMpro συνίσταται στην επιστημονική γνώση και είναι απαραίτητο και χρήσιμο εργαλείο επαγγελματικής αποκατάστασης στα χέρια των σπουδαστών.

Η STADIUMpro βασίζει  τον τρόπο λειτουργίας της στη σύζευξη εμπειρίας, προόδου αλλά και στη μετάβαση από τη θεωρία στην πράξη.

Η STADIUMpro καταρτίζει τους μελλοντικούς επαγγελματίες στο πλαίσιο πραγματικών συνθηκών, με εν ενεργεία προπονητές, οι οποίοι μεταδίδουν γνώση και εμπειρία, όπως απαιτούν τα σύγχρονα ρεύματα.

Στο πρόγραμμα σπουδών, εκτός από το βασικό κορμό μαθημάτων περιλαμβάνονται courses Εργοφυσιολογίας, Ανατομίας, Διαιτολογίας, Πρώτων Βοηθειών από ομάδες αναγνωρισμένων επιστημόνων.
Με στόχο την αμεσότερη επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα σπουδών επιπλέον μάθημα management, όπου αναλυτικά διδάσκεται η οργάνωση γυμναστηρίου και η διαχείριση πελατολογίου με τη χρήση εξειδικευμένου λογισμικού.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: