Ντουλάπες υπνοδωματίων από την Plan Act.

Plan Act - Έπιπλα ΚουζίναςΗ Plan Act, ανάμεσα στη γκάμα των προϊόντων της, διαθέτει ντουλάπες υπνοδωματίων που συνδυάζουν άψογα τα κατάλληλα υλικά και τις νέες τεχνολογίες. Όταν αυτά συναντηθούν, δημιουργούν τέλειες εφαρμογές λειτουργικές για όλη την οικογένεια. Η γκάμα των προϊόντων μας σε ντουλάπες ανοιγόμενες, συρόμενες, πτυσσόμενες, ή ντουλάπες με συνδυασμό πορτών, με άψογη εσωτερική διαρρύθμιση και βεστιάρια (dressing room) είναι μεγάλη, έτσι ώστε να καλύπτει τις πιο ιδιαίτερες κατασκευές αλλά και απαιτήσεις.

Οι ντουλάπες υπνοδωματίων ποικίλουν σε ύφος. Μπορεί να είναι μοντέρνο, κλασικό, νεανικό ή minimal, ανάλογα με την ανάγκη της κάθε εφαρμογής.

Η νέα τάση του design στα ερμάρια των υπνοδωματίων, απαιτεί να υπάρχουν απλοποιημένες μορφές – προσόψεις- αλλά με τέλεια εσωτερική διαμόρφωση και απαραίτητα με χρήση πολύ καλών μηχανισμών, όπως γραββατοθήκες, ζωνοθήκες, παντελονοθήκες, συρόμενα συρτάρια για λινοθήκες, συρόμενες παπουτσοθήκες, σερβέτα κρέμασης, όπως επίσης και προθήκες για αξεσουάρ ένδυσης.

Η Plan Act, με τη μακροχρόνια εμπειρία και την απαραίτητη τεχνογνωσία στο αντικείμενο, έχει την ικανότητα να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του πελατολογίου της και να ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Η κατασκευή για τα ερμάρια των υπνοδωματίων γίνεται από διάφορα υλικά, όπως καπλαμάδες, μασίφ ξύλα (όπου απαιτείται και επιτρέπεται) όπως δρυς, οξιά, κερασιά, καρυδιά, ζεμπράνο, ζαπατέρο, έβενο, τικ, σε γυαλιστερή ή ματ υφή. Επίσης σε MDF με απίστευτη γκάμα χρωμάτων που διαθέτει η Plan Act.

Για την κατασκευή των ερμαρίων για τα υπνοδωμάτια Master bedroom, παιδικά, βεστιάρια, ντουλάπες βοηθητικών χώρων (όπως ντουλάπες διαδρόμων, αποθηκών κ.ά.) χρησιμοποιούμε βακελίτες τελευταίας γενιάς!

Βακελίτες πολυεστερικοί, βακελίτες γυαλιστεροί, βακελίτες σαγρέ ή λείοι. Βακελίτες με διαφορετική υφή και χρώματα για περισσότερη ευχέρεια επιλογής.

Η Plan Act συμπληρώνει τη γκάμα της στις ντουλάπες με τη χρήση του γυαλιού, που είναι κυρίαρχο στην πόρτα της ντουλάπας. Τζάμια απλά ή securite, έγχρωμα ή όχι, απλά ή πολύ καθαρά, είναι μέσα στις πρώτες προτιμήσεις των πελατών μας.

Ακολουθώντας αυτή τη νέα προτίμηση, που κερδίζει ολοένα έδαφος, φροντίσαμε το τελικό αποτέλεσμα της κατασκευής μας να είναι υψηλής αισθητικής, πολυτελές και φυσικά, κατασκευαστικά άρτιο.

Διαθέτοντας ένα τέτοιο δυναμικό υλικών σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας, έχουμε καταφέρει να κατακτήσουμε μια από τις υψηλότερες θέσεις στον τομέα μας, γεγονός που πιστοποιείται άλλωστε και από την εμπιστοσύνη που μας δείχνει το πελατολόγιό μας. Επιπλέον, οι ντουλάπες υπνοδωματίων Plan Act εγγυώνται απόλυτη εργονομία.

Plan-act.gr – Έπιπλα ΚουζίναςΈπιπλα ΜπάνιουΝτουλάπες Υπνοδωματίων

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

One Response to Ντουλάπες υπνοδωματίων από την Plan Act.

  1. Πολύ ενδιαφέρον άρθρο!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: