Ακίνητα υψηλών προδιαγραφών από την τεχνική εταιρία Αργουδέλης

ακίνητα στο Παλαιό ΦάληροΗ τεχνική εταιρία Αργουδέλης ιδρύθηκε το 1972 από τον Θεόδωρο Αργουδέλη. Στόχος της εταιρείας η κατασκευή υψηλής ποιότητας κτιρίων, κατοικιών και γραφείων, στην περιοχή του Πειραιά όπου και αρχικώς δραστηριοποιήθηκε και αναγνωρίστηκε

Στην πορεία των ετών και μέχρι σήμερα, η εταιρεία παρακολουθώντας τόσο τις εξελίξεις των εποχών όσο και τις απαιτήσεις των πελατών, χρησιμοποιώντας έμπειρα συνεργεία με υψηλά δεδομένα ποιότητας, και ακολουθώντας από κοντά την εξέλιξη των υλικών στο τομέα της δόμησης σε συνδυασμό πάντα με τις τεχνολογικές εξελίξεις, δημιουργεί ασφαλείς, σύγχρονες και εξαιρετικής αισθητικής κατοικίες.

Η εταιρεία στα μέσα της δεκαετίας του ’90, με ταυτόχρονη ενίσχυση του δυναμικού της με την συμμετοχή των αδελφών Γιάννη και Αλέξανδρου Αργουδέλη και μετέπειτα της Ελεάννας Αργουδέλη, επέκτεινε τις οικοδομικές της δραστηριότητες στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων της πρωτεύουσας. Πλέον μια νέα άποψη συνάδει με την φιλοσοφία της εταιρείας συνδυάζοντας την εμπειρία του ιδρυτή της με τις πρωτοπόρες ιδέες και αντιλήψεις των υιών, τόσο στην κατασκευή πολυτελών πολυκατοικιών όσο και στη δημιουργία επαγγελματικών κτιρίων.

Υπεύθυνος μελετητής και επιβλέπων των έργων της εταιρείας, είναι ο Γιάννης Αργουδέλης, Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π., ενώ στον τομέα της οικονομοτεχνικής και κατασκευαστικής επίβλεψης δραστηριοποιείται ο Αλέξανδρος Αργουδέλης, και στον τομέα διεκπεραίωσης και προώθησης ακινήτων η Ελεάννα Αργουδέλη.

Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται επί της οδού Καραϊσκου 132, στον Πειραιά.

argoudelis.gr- Διαμερίσματα στο Παλαιό ΦάληροΕνοικίαση Καταστήματος ΠειραιάςΕνοικίαση parking Πειραιάς

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: