Η διαδικασία για την εγκατάσταση μιας πέργκολας

περγκολες συστηματα σκιασηςΑρχικά θα πρέπει να γίνει μια αυτοψία στον χώρο. Η εγκατάσταση σε μια πέργολα έχει πολλές παραμέτρους που πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν. Στην συνέχεια γίνεται μια κατ’ αρχήν κοστολόγηση αφού έχουμε επιλέξει το σύστημα σκιάσης που επιθυμούμε. Τέλος η ακριβής επιμέτρηση από εξειδικευμένο τεχνικό πιστοποιεί τις τελικές διαστάσεις της πέργκολας και προχωράμε στην παραγγελία.

Η τιμολόγηση για κατασκευή πέργκολας γίνεται ανά τεμάχιο. Πρέπει ο πελάτης να αποφασίσει πρώτα τον τύπο, δηλαδή ξύλινη πέργκολα, μεταλλική πέργκολα ή πέργκολα αλουμινίου. Στην συνέχεια με τις διαστάσεις του χώρου κάνουμε τον υπολογισμό κόστους.

Σε τι αποχρώσεις κατασκευάζονται οι πέργκολες;
Οι ξύλινες πέργκολες παραδίδονται σε standard απόχρωση καστανιάς ή άβαφη. Με μια επιπλέον επιβάρυνση μπορούν να βαφούν σε οποιαδήποτε απόχρωση RAL επιθυμεί ο πελάτης. Οι πέργκολες αλουμινίου έχουν standard αποχρώσεις το λευκό, κρεμ, γκρί, ανθρακί και καφέ. Όπως και με τις ξύλινες πέργκολες η βαφή σε οποιαδήποτε απόχρωση RAL είναι εφικτή.

Τι καμβάς χρησιμοποιείτε για την σκίαση μιας πέργκολας;
Για την σκίαση της πέργκολας χρησιμοποιείται ο καμβάς Eclissi. Είναι κατασκευασμένος βάσει των προδιαγραφών της εταιρείας Corradi, από 100% dtex polyester. Αποτελείται από τρεις στρώσεις, pvc στο πάνω μέρος για απόλυτη αδιαβροχότητα, ένα ειδικό θερμομονωτικό φίλμ στην μέση και ένα ανάγλυφο pvc στο κάτω μέρος, ώστε να δίνει την αίσθηση του υφάσματος. Είναι αυτοσβηνόμενος Class2 και θερμοκολλημένος. Ο καμβάς Eclissi έχει επίσης προστασία από την UV ακτινοβολία, με αποτέλεσμα την μείωση της θερμοκρασίας στον σκιασμένο χώρο.

Miba Systems – Συστήματα σκίασηςΠέργκολες Σκίαση εξωτερικών χώρων

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: